Тв новини

Днес (28-ми май) в „Златно момче“ Ето какво ще видим

Суна обсъжда с Кая развоя на събитията и че мисли, че е в безизходица. Той я съветва да поговори с Ифакат, тъй като двете са в добри отношения.

Суна и Пъръл отново кръстосват шпаги. Кая се ядосва и заявява, че няма нищо общо с Пъръл. Момичето му припомня, че между двамата има неразрушима връзка.

Пъръл съобщава на Кая, че Нюкхет и Шехмуз са се оженили. Кая побеснява.

Сейран и Гюлгюн получават призовките си за разводите.

Шефика иска да се види със Сейран.

Пелин се опитва да притиска Ферит за повече внимание. Ферит ѝ казва, че предпочита да бъдат приятели. Заявява, че Пелин е част от това семейство, но той няма да бъде съпруг на никого.

Ферит говори със Суна да не закача повече Пелин.

Ферит моли Гюлшах да го запознае с Невра.

Шехмуз и Нюкхет отиват в имението, за да целунат ръка на агата. Халис отново се ядосва. Кая скача бесен на майка си.

Халис казва, че Нюкхет е дошла да си събере нещата. Допълва след това дъщеря му да си върви. Кая се кани да накара Шехмуз да си плати за всичко.

Нюкхет отново изпада в криза на шизофрения. Кая обвинява за стореното семейството на Халис.

Шефика се оплаква на Гюлгюн и Сейран от станалото в къщата.

Невра става от масата и пита Ферит какъв му е проблемът с нея. Тя го кани да отидат у тях.

Шефика казва, че Лятиф не е човекът за когото се представя, защото тайно от семейството има няколко магазинчета из страната. Икономът е правил скиците на Халис.

Нерва започва да сваля Ферит в дома си. Той все още не разбира защо тя го прави и си спомня за интимните вечери със Сейран.

Невра му казва какви са неговите намерения. Ферит отвръща, че я харесва и директно върви към нея, но все пак няма нужда от игри.

Ферит разбира, че все още продължава да обича Сейран. Става и си тръгва от дома на Невра.

След 24 часа…

Кязъм получава инфаркт. Лежейки в линейката, той сънува, че е много добър баща и събира цялото си семейство. Дъщерите му много го обичат…

Медиците се опитват да реанимират Кязъм. Той чува гласа на баща си и тръгва в тази посока… После чува гласа на дядо си и осъзнава, че му е дошло времето…

Ферит е направо разбит от силата на чувствата си към Сейран. Обажда се на Абидин да го вземе от дома на Невра.

Заповядайте във фейсбук групата на сериала „Златно момче“  – ТУК  там ще намерите епизоди, снимки и информация за любимият си сериал.