Тв новини

Днес (28-ми май) в „Скъпа мамо“ Ето какво ще видим

След като хваща майка си и Хатидже да спорят, Мурат започва да задава въпроси. И двете са принудени да го излъжат и твърдят, че просто са си говорили за разходите в кухнята, но бизнесменът не вярва на думите им.

Назлъ осъзнава специалната и силна връзка, която има със Зейнеп. Раздялата с нея е тежък удар и тя съжалява, че Мурат не ѝ позволи да обясни какво се е случило в деня на пожара.

Мелек се опитва да се доближи до момичето, но то постоянно мисли и говори за майка си.

Оя се сближава с Керем и майка му. Най-накрая младата жена изглежда е намерила истинско семейство.

Под формата на приказка Назлъ разказва историята си на Зейнеп, за да я приспи. Мурат я слуша и се замисля дали е постъпил правилно.

На другата сутрин Мелек се прави на грижовна и иска да даде сиропа на Зейнеп, но Мурат я кара да не я буди още.

Решен да открие истината, бизнесменът разговаря насаме с майка си, която в крайна сметка признава, че не Назлъ, а Синем е причинила пожара в стаята.

Мелек се опитва да приготви закуска за „семейството си“, но открива, че Мурат вече е тръгнал. Тя вижда, че опитът ѝ да се сближи с него отново се провали.

Ядосан на майка си и на себе си за голямата грешка, която допусна с Назлъ, бизнесменът се появява в дома ѝ заедно с Фуркан.

Решена да скъса с миналото си, когато Керем оттегля жалбата и знае, че майка ѝ ще бъде освободена от затвора, Оя тръгва да я търси, за да ѝ изясни нещата. Вече не е нейна дъщеря и не иска да се доближава повече до нея.

Мурат казва на Назлъ, че може да се върне в имението, тъй като той е открил истината за пожара. Назлъ заявява, че не трябва често да сменя решението си, затова отказва и предлага да наемат бавачка, за да е по-спокоен.

Фуркан съветва Назлъ да каже на Мурат как се чувства, но тя смята, че той е предубеден към нея, без да знае защо. Мурат я чува, но кара Фуркан да си вървят.

След малко Мурат се връща и признава на Назлъ, че е предубеден към нея, защото прилича на Джемре. След смъртта ѝ е открил нещо важно за тях двамата.

Заповядайте във ФЕЙСБУК групата на сериала „Скъпа мамо“ – ТУК