Тв новини

Днес (27-ми юни) в „Почукай на вратата ми“ Мело се притеснява, че

Мело се притеснява, че интервюто се обърка и не получи работата, за която кандидатстваше.

Алптекин й предлага работа като асистент в холдинга. Мело приема.

В Анталия Серкан получава награда за кариерата си на архитект и своята компания Art life. Церемонията по награждаването е прекъсната от журналисти. Това е план на Каан. Той се обажда на Селин и й казва, че снимката на годежния договор на Серкан и Еда е в мрежата и се говори, че Еда е със Серкан заради парите му и затова Серкан я накара да подпише договор.

Докато Серкан говори на сцената, Селин моли Еда да говори с журналистите. Тя я моли да говори за това, в което е обвинена.

Еда се чувства отговорна и решава да говори с папараците. Но когато тръгва към журналистите, Серкан я хваща за ръка и той я отвежда на плажа. Взема я на ръце.

Двамата отиват на разходка с лодка в открито море.

Еда благодари на Серкан, че я спаси от папараците.

Селин се чуди как папараците са разбрали за годежния договор.

Серкан иска да намери човека, който е дал договора на журналистите, и моли Селин да се погрижи за това.

Целият екип се завръща в Истанбул.

Еда научава, че Мело е наета от Алптекин в компанията.

Енгин пристига с патерици на работа и Пъръл се тревожи за него.

Еда смята, че тя и Серкан са се сближили, но Серкан изчезва на следващия ден.

Ердем казва на Еда, че всяка година на 19 август Серкан не отива на работа.

Докато се опитва да разбере къде е той, тя научава, че само Селин знае.

Това ядосва Еда.

Докато Серкан отсъства, пристига важен клиент на компанията. Еда го посреща. Той обяснява, че иска да организира рожден ден на жена си и че е поканил любимата й певица, която идва от чужбина. Тази певица не иска да прекара престоя си в хотел, а в къща и е изпратила много дълъг списък с изисквания към обзавеждането. Затова клиентът моли екипа на „Арт лайф“ в рамките на 24 часа да ремонтира къща по критериите на певицата.

Селин не е особено доволна, че Мело е новата й асистентка.

Енгин и Пъръл молят Еда да отхвърли искането на клиента, защото е невъзможно да го направят в рамките на определеното време.

Еда е трогната от историята на клиента. Той обяснява на Еда защо това парти е важно за него и съпругата му. Съпругата му е тежко болна и той й обеща, че ако успее да преодолее болестта, ще заведе певицата в Турция за рождения й ден. Еда, развълнувана от историята, приема да изпълни невъзможната задача в рамките на 24 часа.

Селин пита Ферит дали той е дал или споменал нещо за годежния договор. Той казва, че е пратил снимката на Каан. Селин побеснява.

Изненадващо, Серкан идва в офиса и научава, че Еда е приела молбата на клиента.

Серкан моли Еда да се обади на клиента, за да му обясни, че това е невъзможно, но Еда отказва. Еда и Серкан спорят. Серкан иска да даде урок на Еда и я изоставя на произвола на съдбата. Забранява на служителите на компанията да й помагат. Тя ще трябва да се оправя сама.

Еда моли Енгин да й помогне тайно.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.