Тв новини

Днес (27-ми юни) в „Една жена“ Бахар пристига на адреса

Бахар пристига на адреса, даден ѝ от Хикмет. Отваря ѝ не позната жена, която твърди, че не знае къде е Жулиде.

Бахар ѝ показва снимка на Сарп и я пита дали го е виждала. Жената си спомня, че е виждала Сарп наскоро, когато е търсил Жулиде, но пред Бахар твърди, че не го е срещала.

Бахар ѝ дава номера си и си тръгва.

Дорук и Нисан се притесняват за майка си. Джейда ги успокоява като звъни на Бахар, за да я чуят.

Сейфулах вика Бахар при себе си. Пита я директно какъв проблем има с Хикмет. Бахар отрича да има проблем, само го е помолила да открие майката на Сарп.

Уверява го, че дъщеря му Юмран я познава. Бахар му споделя още, че е самотна майка с две деца, а съпругът ѝ е починал преди четири години.

Научила е, че Сарп и Ширин са имали връзка. Сейфулах се възмущава. Показва му и синините по ръцете си. Сейфулах ѝ се извинява за причиненото неудобство.

Бахар се връща в къщата на Хатидже и отново търси сестра си. Зарича се пред майка си, че противната ѝ щерка ще си плати за всичко, което ѝ е причинила.

Хатидже ѝ признава, че Ширин сама си е изпращала любовните съобщения.

Бахар си тръгва, тъй като получава обаждане от Джейда, че Нисан е разстроена и иска да я види. Научава от Дорук, че Ширин е в дома на Жале.

Бахар се запътва веднага към дома на Жале. Джейда кара Юсуф да даде пари на Бахар за такси.

Ширин и Жале се скарват и Ширин решава да си отиде. Бахар я среща на вратата.

Няколко часа по-късно Бахар се прибира цялата мръсна и издрана по лицето. Юсуф я вижда на стълбите пред кооперацията и ѝ помага да се качи до апартамента.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.