Тв новини

Днес (26-ти юли) в „Доктор Чудо“ Байрам е гений с IQ 180

Байрам е гений с IQ 180. Той е поканен в предаване, за да свири на цигулка. Майка му е в публиката и ръкопляска.

Назлъ казва на Али, че сега отново работят на различни места. Двамата са тъжни, че не могат да се виждат през почивките заради Мухсин.

Ферман вижда табелата „главен лекар“ на вратата на Мухсин.

Али разбира, че на следващия ден Назлъ има рожден ден.

Докато свири, Байрам получава пристъп и припада на сцената пред всички.

Дорук се появява в болницата и колегите му го молят да се оперира. Дорук започва да се шегува.

Гюлин съобщава на Дорук, че главните лекари и собствениците на болницата го очакват в заседателната зала.

Ферман, Мухсин и Танжу препоръчват на Дорук да се оперира, защото състоянието му е опасно. Дорук отвръща, че не желае да го прави.

Танжу му напомня за загубата на контрол предишния ден. Мухсин заявява на Дорук, че веднага ще започне да получава психологическа помощ, като обещава да го следи изкъсо.

Дорук изпитва облекчение, че няма да бъде уволнен.

Мухсин възлага задачи на Али като главен асистент.

Дорук и Танжу поемат нов пациент на име Дюндар. Обясняват му, че има притискане на центровете в мозъка и трябва да го оперират.

Назлъ поема Байрам, който настоява да си тръгне след свършването на системата. Момчето отново получава епилептичен пристъп и Селви го упоява.

Байрам моли Селви да му донесе студено кафе. Той настанява майка си на леглото и отива в наблюдателния център, където променя настройките на ЯМР апарата.

Али и Мухсин посещават Байрам, който им казва, че са най-обикновени лекари и ще ги победи на шах.

Али иска да направи ЯМР на Байрам, но той започва да се държи странно и да нервничи. Лъже, че има клаустрофобия.

Тогава Мухсин предлага да направят външно ЯМР, но Селви отвръща, че апаратът се е повредил.

Дорук и Ачеля разбират, че Дюндар има две жени. Дюндар моли докторите да настанят любимите му в отделни стаи, за да не се хванат за косите.

Селви бие антиепилептично лекарство на Байрам. Изведнъж Байрам казва, че е уморен и иска да спи. Мухсин и Али забелязват странното поведение на гения.

Байрам започва да се жалва на майка си и това не убягва на докторите. Али споделя с Мухсин, че Байрам лъже. Мухсин е забелязал, че геният има изгаряния по ръцете.

Мухсин заръчва на Али да проучи цялото минало на Байрам.

В спешното пристига старец на име Рюстем. Той разказва на Али и Назлъ, че Байрам е измамник и не е никакъв гений. Допреди година Байрам е бил с умствена изостаналост.

Мухсин забелязва, че ЯМР е повреден. Поглежда настройките и се досеща, че Байрам е виновен и е проникнал в апаратната.

Рюстем показва на на Али и Назлъ снимка на Байрам и споделя, че е работил при него, като е чистел. Байрам не е можел да запомни името му и го е наричал чичо Бюрек.

Преди шест месеца Рюстем е хванал Байрам при тестомесачката, въпреки че му е бил забранил, тъй като е щял да загуби веднъж ръката си.

Рюстем доверява още, че изведнъж Байрам е започнал да поумнява. Купил си е учебници, смартфон и е започнал да става конфликтен. След това е спечелил играта на шах с помощта на телефона си.

Рюстем разкрива още, че майката на Байрам го е малтретирала и измъчвала по всякакви начини. На 14-годинша възраст дори го е изхвърлила на улицата и Рюстем е започнал да се грижи за него.

Али отива при Ферман и му казва, че ще предложи брак на Назлъ. Ферман се усмихва и опитва да успокои нервния асистент.

Али разкрива на Мухсин какво му е на Байрам – има тумор, който му е помогнал да поумнее за шест месеца.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.