Тв новини

Днес (25-ти април) в „Златно момче“ Ето какво ще видим

Ферит докарва пияния Абидин, след което се приближава към Суна и Кая и обвинява момичето в това състояние на приятеля си Абидин. Също така предупреждава Суна за брака, защото той ще й разбие сърцето. Момичето го моли да не се тревожи за нея, след което си тръгва за ръка с Кая.

Ферит идва в стаята на леля си и разказва, че журналист се е свързал с него, след като е говорил предварително със Султан. Ифакат разбира, че заплахата идва от Нюкхет и обещава да се справи със ситуацията. Също така припомня на Ферит пиянските му брътвежи за бременността на жената – той отново казва, че това не е вярно. Ифакат предупреждава, че в тази ситуация удар може да се очаква от всяка страна.

Ифакат се промъква в стаята на спящата Нюкхет, покрива й устата, след което й съветва да не се забърква с нея. Изисква от нея да оттегли журналиста със заплахите. Нюкхет не възразява, но й поставя контраусловие – тя трябва да предотврати сватбата на сина й със Суна.

След това Ифакат отива при Кая и му нарежда да се откаже от идеята да се жени за Суна. Казва, че плановете им са се променили – сега това е невъзможно. Младежът разбира, че е изпратена от майка му и я моли да й предаде, че така просто няма да се откаже от идеята да стане съпруг на Суна.

Ферит признава на Сейран, че предната вечер Тайлан е дошъл при него с шантаж. Оказва се, че Султан му е разказала цялата истина за тях – така че скоро може да се появи нейно интервю в мрежата. Сейран е разстроена от чутото, но му признава в любов и обещава да бъде до него във всяка ситуация. Моли го да предприеме някакви стъпки, за да реши тази ситуация в тяхна полза, тъй като тя вярва в него.

След това Ферит отива при Ифакат, тя го съветва да посети журналиста с Абидин и неговите момчета – уверява го, че това трябва да помогне за решаването на тяхната ситуация.

Братът на Зерин – Шихмус, се втурва в стаята на Пелин. Нарежда й незабавно да се свърже с бащата на бъдещото дете, за да се яви при него за разговор възможно най-бързо. Когато той си тръгва, Зерин напомня на дъщеря си, че е знаела колко трудно ще бъде в тази ситуация. Но пък чичото, с голяма вероятност, ще помогне да се разбие бракът на Ферит със Сейран.

Междувременно, Орхан довежда Диджле в апартамента си и й дава ключовете от него.