Тв новини

Днес (25-ти април) в „Мрежа от лъжи“ Асия признава на Волкан, че


Асия признава на Волкан, че всички я сочат за изчезването на Дерин. Смята, че прилича на майка си, но Волкан я уверява, че не е като нея. Преди време той й го каза, за да я нарани, защото още е бил влюбен в нея. Асия го пита какво изпита първия път, когато й изневери с Дерин. Той отговаря, че е изпитал съжаление.

Асия се обвинява за изчезването на Дерин, но Волкан я успокоява. Уверява я, че никога не е спирал да я обича. Тя му казва, че го мрази и че трябва да мислят за Дерин.

Дерин наистина е отвлечена. Назан й казва, че го прави, за да помогне на Асия. Дерин я пита дали Асия я е наела, но Назан заявява, че лекарката си няма идея за това.

Волкан излиза от дома на Асия и среща Фарук на улицата. Фарук му казва, че преди две години на партито го е заснел как се целува с Дерин и е дал кадрите на Асия. Волкан иска да го набие, но Деря се изпречва между тях и след това му казва, че Фарук е бивш пациент на Асия.

Бахар и Мелих се уговарят да се срещнат вечерта в къщата на Бахар, за да си поговорят. Гьонюл вижда, че Мелих харесва Бахар и го съветва да не й вярва, като му разказва как е предала Асия.

Асия научава от Деря, че Дерин е бременна.

Джавидан се опитва да вземе телефона и адреса на Асия от Нил, но момичето не й ги казва.

Хиджран кани Селчук на вечеря, но той й казва, че има уговорка с Волкан.

Назан показва снимката на Зейнеп с Асия във вестника и Дерин побеснява.

Мелих пита Деря за Бахар.

Синан разведрява Асия с приятен разговор. Предлага й отново да започне нов живот при него.

Селчук признава на Волки Толки, че Дерин му предложи пари, за да й разкаже всичко, което знае.

Джавидан се появява в дома на Асия. Уверява я, че не е искала да я изгонят от фондацията.

Селчук и Волкан говорят с Дидем. Без да осъзнава, Дидем им казва, че Дерин няма да направи нищо, за да нарани Зейнеп.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала „Мрежа от лъжи“ – https://www.facebook.com/groups/719388926504159 Тук ще намерите епизоди,снимки и информация за сериала.