Тв новини

Днес (24-ти юни) в „Добрият доктор“ Клеър получава изненадващо

Клеър получава изненадващо посещение от баща си, който страда от внезапен инсулт и е доведен в „Св. Бонавентура“, за да бъде лекуван.

Екипът лекува Мая Флорес, танцьорка, която страда от кървене след сблъсък с лакът.

Веднага е откарана за операция и кървенето й не се съсирва.

След операцията Мая казва на екипа, че десният й крак я безпокои от месеци, а Шон предлага да направи рентгенови снимки на бедрото и бедрената кост, за да изключи възможна фрактура.

Шон е с Лиа, тъй като се опитва да я успокои, като й носи пренатални витамини. Тя обаче му казва да бъде бащата, а не лекарят.

Ашър разказва на Мая лична история, за да я убеди да не рискува живота си, като продължи танцовата си кариера.

При по-късна операция Мая започва да отхвърля тромбоцитите.

Ашър моли партньора й по танци Лео да вземе решението да спаси живота на Мая.

Въпреки че в началото Клеър не желае да прости и наскърби баща си, тя е насърчавана и от Шон, и от Лим да се помири с него.

Лиа казва на Шон, че и тя е уплашена и че не иска да премине през това сама. Не й харесва, че той нарича бебето плод, защото тя иска той да се чувства свързан със споменатото бебе. След това тя казва на Шон да сложи глава на корема й и да говори с бебето.

Шон разказва на бебето за своя пациент.

Мая е будна след операцията, но вижда, че кракът й е ампутиран. Лео казва, че не е готов да рискува да я загуби, че я обича и тя няма да го загуби.

Клеър е в стаята на баща си, където му казва, че толкова дълго му е била ядосана, че не можела да изпитва друга емоция освен гняв. Тя мислеше, че го е надраснала, но когато той е влезнал в операционната, тя не изпитваше гняв, а страх.

Майлс се събужда и поглежда към Клеър, тя му казва да си почива. Той посяга към ръката й и тя я хваща. Той й казва, че я обича и тя плаче.

Шон придружава Лиа на нейния ултразвук.

Те слушат пулса, докато тя му казва, че ще имат бебе. Шон хваща ръката й и я стиска.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.