Тв новини

Днес (23-ти май) в „Мрежа от лъжи“ Дерин съобщава на Волкан, че


Дерин съобщава на Волкан, че Асия работи в болницата и е изненадана, че той вече знае и не й е казал. Волкан я моли да не започва пак със същото.

Нил и Селчук се засичат в един магазин. Тя му казва, че се връща в града с Асия и си търси работа. Момчето й предлага работа в ресторанта, който отвори, но тя отказва. Нил току-що завърши курс по готварство.

Дерин има свой собствен план, след като разбира, че Волкан иска да продаде къщата. Тя убеждава баща си да им купи друга къща и му казва, че ще изплатят дълговете си, като продадат къщата, в която тя сега живее с Волкан.

Нил заживява с Асия и Али.

Али казва на баща си, че не може да му прости, но Волкан не смята да се предава.

Асия разказва на Али, Нил и Волкан, че мъжът от катастрофата им е спасил живота.

Асия съветва Нил да отиде в ресторанта на Селчук, но без негово знание.

В деня на инцидента, преди да загуби съзнание, мъжът каза няколко думи и сега Асия разбира, че е рецитирал стихотворение и го намира.

Дерин се опитва да съблазни Волкан, но без успех.

Асия посещава мъжа и му носи някои неща, които може да му напомнят кой е той.

Дерин разбира, че Волкан е вечерял в дома на Асия.

Мелих и Бахар се връщат от медения си месец. На Бахар й се гади.

Нил отива да говори с главния готвач, без да казва коя е, защото не иска да получи работата само защото се познава със Селчук. Главният готвач я кара да сготви нещо.

Един мъж се появява в болницата и се оглежда за спасения от Асия мъж. Когато го намира, открива, че той не го помни. След това се обажда на някого и казва, че е открил Арас, но е странен.

Главният готвач наема веднага Нил, след като опитва от ястието й.

Волкан разбира, че купувачът иска двойна сума, за да му върне къщата.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала „Мрежа от лъжи“ – https://www.facebook.com/groups/719388926504159 Тук ще намерите епизоди,снимки и информация за сериала.


Exit mobile version