Тв новини

Днес (23-ти август) във „Вятърничав“ Миран разкрива Аслан


Ярен натяква на Гьонюл, че докато очите на Миран гледат, няма да погледнат друга освен Реян.

Ханифе се среща с Аслан и го прегръща. Той, от своя страна, я заставя да направи своя избор – да е или с него, или с Азизе.

Харун предупреждава Аслан, че Гьонюл го подозира. Докладва му и за намеренията й да си върне Миран след развода му с Реян.

Азизе посещава Шюкрян в дома й и й заявява, че се е отказала от отмъщението си. Предлага й да се върне в конака, за да съберат Реян и Миран.

Хазар е убеден, че Дилшах е искала да му каже нещо важно преди смъртта си. Бащата на Реян се чувства объркан дали Миран в действителност е негов син.

Късно през нощта Миран успява да влезе в дома на Аслан и намира смачканите му бележки. Сравнява почерка с този от бележките, които Реян е получавала, и установява, че е един и същ.

Джихан се среща със Султан и настоява да разбере каква е истинската самоличност на Аслан.

Реян е принудена да признае на Зехра, че е излъгала баща си, че е бременна от Миран, за да не се разведат.

Зехра, от своя страна, също е откровена с дъщеря си, че биологичният й баща я е изоставил, когато е разбрал, че е бременна. Разказва й и как се е срещнала с Хазар.

Реян е категорична пред майка си, че има само един баща и това е Хазар. Той дочува разговора им…

Късно вечерта Реян отива на срещата си с Аслан. Девойката се убеждава, че почеркът е един и същ. В това време към тях пътува Миран.

Аслан предлага на Реян да се сгодят, за да „търсят“ истината заедно. Девойката категорично отказва и си тръгва гневна.

Реян отива при Миран и му казва, че спешно трябва да поговорят. Уреждат си среща на съседната улица.

Ханифе се свързва с Аслан и му казва, че е готова с решението си. Двамата се разбират да се видят при манастира.

Реян заявява на висок глас на Миран, че вече са разведени и не иска повече да го притеснява. Оказва се, че всичко е игра за пред Дженгиз, който е наоколо.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали