Тв новини

Днес (22-ри юни) в „Не ме оставяй“ Гюзде казва на Съла, че

Гюзде казва на Съла, че може да поеме последната си глътка въздух преди да умре. Бившата жена на Керем пуска запалката на земята, но тя не възпроизвежда пламък.

За разлика от Гюзде, Съла осъзнава, че в тубата е имало не бензин, а обикновена чешмяна вода.

Гюзде продължава с опитите си да запали течността. Ядосва се, че не успява, и взима брадва, с която се насочва към Съла.

Емре настига Бора, Сахер и Зейнеп пред съда и се нахвърля на Бора. Двамата са на път да се сбият, но Сахер ги разтървава.

Аслан успява да изведе Мелтем от психиатричната клиника и двамата се насочват към дома на Гюзде.

В същото време бившата жена на Керем взема нож и наръгва Съла в корема.

Съдът взима решение да разтрогне брака на Зейнеп и Бора. Афектиран, злодеят отива в тоалетната и чупи стъклото с юмрука си.

Джансу е откарана в операционната за предстоящата интервенция. Ведат целува дъщеря си по челото и ѝ обещава всичко да бъде наред.

По пътя Аслан и Мелтем забелязват, че Керем и Тарък също карат към дома на Гюзде. Мелтем нарежда на шофьора да ги изпревари.

В болницата Есин забелязва годежния пръстен на ръката на Хюлия. Издебва я, докато е в тоалетната, и изтръгва бижуто от пръста ѝ.

Аслан и Мелтем пристигат в къщата на Гюзде преди Тарък и Керем.

Бора моли Зейнеп да поговорят. Предлага ѝ да останат приятели след развода.

Тарък и Керем пристигат в дома на Гюзде, но установяват, че външната врата е заключена. Разбиват я, но вътре не откриват никого, включително и в мазето.

Оказва се, че само преди минути Аслан и Мелтем са извели Гюзде и Съла, като се е наложило Мелтем да инжектира успокоително на бившата съпруга на Керем, за да я усмири.

На Мелтем обаче ѝ е прилошало и се е наложило да се скрие зад пердетата в мазето.

Тарък и Керем дочуват странен шум, но Мелтем успява да им се измъкне и остава незабелязана.

Възползвайки се от отсъствието на Керем в дома му, Къймет изхвърля Севда от къщата.

Бора е съкрушен, след като разводът му със Зейнеп вече е факт. Сахер се опитва да успокои сина си, но безуспешно.

Емре настига обидената Зейнеп и я моли да поговорят. Тя, от своя страна, го прегръща и му заявява, че най-после са свободни да изживеят любовта си.

След като вижда Хюлия, Ведат веднага установява липсата на годежния пръстен и се нахвърля на Есин.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.