Тв новини

Днес (22-ри септември) във „Вятърничав“ Есма се свързва с Миран и му казва, че ..


Есма се свързва с Миран и му казва, че подозира, че Азизе ще направи нещо с баща му. Моли го да намери Хазар и да го спаси.

В същото време Азизе си спомня как е дала инструкции на Махмуд да го завърже с чифлика и да го подпали жив.

Азизе изпада в паника, че е поръчала убийството на собствения си син, и признава пред Насух, че е наредила Хазар да бъде подпален.

Азизе хуква да спасява Хазар. В това време Махмуд полива с бензин бащата на Реян и е на път да изпълни заповедта на господарката си.

Султан не е на себе си след смъртта на Аслан. Фюсюн нарежда на бодигарда си да открие Азизе.

Докато тичат с Азизе към чифлика, на Насух му прилошава. Старецът заръчва на някогашната си любима да отиде и да спаси сина им.

В същото време в чифлика Хазар идва в съзнание. Отвън Махмуд нарежда сламени бали, които подготвя да запали.

Махмуд вижда, че Хазар се бунтува, и му казва, че е длъжен да изпълни нареждането на господарката си и той да изгори така, както е изгоряло нейното дете.

Махмуд драсва клечката и подпалва чифлика, след което си тръгва. Хазар започва да вика за помощ, но от пушека отново изпада в несвяст.

Азизе пристига в чифлика и остава шокирана, когато вижда, че той вече гори. Взима камък и започва да разбива ключалката, но изгаря ръцете си.

Махмуд се връща и развързва Хазар. В това време той идва в съзнание и насочва пистолет срещу Азизе.

Насух пристига и се опитва да спре сина си. Хазар насочва оръжието към главата си и заплашва да се самоубие.

Насух е на път да признае на сина си, че Азизе е негова майка, но тя го спира. Старицата обещава на Хазар никога повече да не посяга на него и семейството му.

Хазар си тръгва бесен, а Насух остава заедно с Азизе. Разказва й, че преди 47 години е успял да спаси сина им при пожара, но е разбрал от майка си, че тя е загинала.

Азизе, от своя страна, през сълзи заявява на Хазар, че го е чакала с години, но той така и не я е потърсил. Моли го да запази тайната й, че е майка на Хазар.

Миран открива Хазар и го пита какво се е случило. Той му отвръща, че Азизе се е опитала да го запали жив, но след това го е спасила и се е отказала от отмъщението си.

Миран отива при Азизе и търси обяснение за действията й. Тя му отвръща, че този път наистина е сложила край на вендетата си и не иска да наранява никого.

С усмивка на лице Азизе казва на Миран, че е разбрала, че с Реян очакват дете. Моли Есма да му даде бебешките дрехи, които навремето Дилшах е подготвяла за него.

След като Миран си тръгва, Азизе признава на Есма, че е майка на Хазар, а Миран е неин роден внук.

В дрешките от Дилшах Миран открива снимка на майка си и нейно писмо, в което тя разкрива цялата си болка. Прочита го и се срива…

Насух отива на гроба на майка си и разрушава паметната й плоча. Обвинява я, че му е отнела любимата (Айше/Азизе) и внука (Миран).

Гьонюл е съсипана след смъртта на Аслан. Намира утеха единствено в прегръдките на Азат.

Миран се прибира в хижата объркан, а Реян се опитва да го успокои и да му вдъхне кураж.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.