Тв новини

Днес (22-ри август) в „Наследство“ Ето какво ще видим


Сехер умолява Озан да освободи Яман, защото той няма нищо общо. Злодеят обаче взима парче плат и завързва устатата на лелята на Юсуф.

Яман започва да крещи на Озан да не докосва Сехер. Учителят обаче отново насочва пистолет към главата му… Точно в този момент се чува вой на полицейски сирени.

Озан завързва устата на Яман и излиза да провери отвън. Полицаите отвън настояват учителят да ги придружи до полицейския участък, тъй като има подадена жалба срещу него.

Озан обяснява, че е дошъл тук, за да отгледа складовете, тъй като иска да наеме помещение. Съгласява се да придружи униформения до участъка.

Сехер успява да махне превръзката от устата си и започва да крещи, но полицейската кола вече е потеглила…

Сехер признава пред Яман, че е бил прав относно Озан… Той я моли да се успокои, за да намерят начин как да се освободят от оковите и да се измъкнат от склада.

С помощта на Сехер Яман успява да се освободи от оковите, а след това развързва и краката си и освобождава и Сехер. Вратата на склада обаче е заключена, а никой не чува виковете им за помощ.

Кираз пристъпва към изпълнение на шпионската си мисия. Тя предава на Бахри опакованите бонбони, като успява да се снабди и с ключ от склада.

В полицейския участък Ибрахим разбира от Селим, че Сехер е отвлечена, и веднага предава на Фърат. Той моментално издейства издирването ѝ.

След многократни опити Яман успява да отвори вратата на склада. Двамата със Сехер напускат склада, но в този момент Озан се връща и ги пита иронично накъде са тръгнали.

Озан насочва пистолет към Яман и Сехер. Психично болният отново започва да привиква Сехер с името Гьонюл, а Яман тръгва да му се нахвърля. Озан се принуждава да стреля в Яман и го уцелва в рамото.

Яман пада безпомощен на земята… Озан се приближава до Сехер, а тя му се нахвърля и го нарича убиец. Пианистът завлича насила Сехер в колата си.

В същото време в имението Юсуф е безутешен след новината за отвличането на леля си.

Един от хората на Бахри вижда Кираз да претърсва кабинета му. Кираз обаче успява да го заблуди…

Озан заявява на Сехер, че Яман е мъртъв и никой няма да го спаси. Връща я в къщата си и отново я завързва.

Междувременно Яман идва на себе си… Той отива във фирмата и нарежда на хората си да открият Сехер.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.