Тв новини

Днес (21-ви март) в „Намери ме“ Къймет се връща в склада и открива, че

Къймет се връща в склада и открива, че Елиф се е опитала да се освободи. Развързва я, за да яде, а в това време малката побягва от склада.

Къймет започва да гони Елиф. Момиченцето се спъва и пада на земята, а Къймет я хваща и я връща в склада.

Случайно преминаващ мъж забелязва, че Къймет води насила Елиф, и ги проследява. В това време и Махир идва на мястото.

Къймет успява да изведе Елиф навреме и я води в друго скривалище. Махир открива само въжетата, с които малката е била завързана.

Елиф започва да вика с пълно гърло, но никой не я чува. В същото време Мелек не спира да проверява телефона си за обаждане от Къймет.

Къймет се връща в имението, за да вземе нещо, и след това отново се запътва към склада. Махир я проследява с колата си.

Елиф търси начини как да избяга. Къймет забелязва, че Махир я следи. Злодейката ускорява скоростта и успява да му се измъкне.

Къймет се връща при Елиф и я подлага на жестоки мъчения. Мелек решава, че е време да се изправи очи в очи с Къймет, и тръгва към имението.

Хюмейра се чуди как ще реагират близките й, когато им съобщи, че се е сгодила за Левент. Решава да сподели първо с майка си, но в последния момент се отказва.

Керем посещава дома на Мелек, но Аслъ го отпраща.

Къймет отново оставя Елиф и се връща в имението. Махир забелязва от коя майка му и се насочва натам.

Когато Къймет пристига пред имението, Мелек я пресреща и й заявява, че е готова да изтрие записа, ако освободи Елиф.

Мелек трие уличаващия запис пред погледа на Къймет. За нея обаче това не е достатъчно. Майката на Елиф демонстративно захвърля мобилния апарат на земята и той се чупи на парчета.

Къймет и Мелек тръгват към склада…

Махир успява да открие Елиф и я освобождава. Звъни на Мелек, но не успява да се свърже.

Рана планира своето дългоочаквано отмъщение, решена да фалира холдинга на „Хактанър“.

Левент съобщава на Маджиде, че с Хюмейра са се сгодили. Госпожата е сигурна, че дъщеря й е в сигурни ръце, и му я поверява.

Мелек и Къймет пристигат в склада. Елиф обаче не е там… Къймет остава шокирана, а Мелек й се нахвърля, обвинявайки я, че я е излъгала.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.