Тв новини

Днес (21-ви май) в „Наследство“ Ето какво ще видим


Юсуф разказва на Яман какво са преживели с леля му, докато са били далеч от него. Споделя му, че сега отглежда няколко котки.

Юсуф започва да се прозява, а Яман му предлага да го сложи да спи. Той обаче му отвръща, че се страхува да заспи, за да не си тръгне отново.

Яман обещава на Юсуф, че винаги ще бъде до него, с което го убеждава да си легне.

Яман и Сехер остават насаме. Тя се опитва да избяга от погледа му, но в полезрението на Яман попада сватбената ѝ халка сред разпилените вещи.

Сехер заявява на Яман, че Юсуф е запазил халката ѝ, а тя не е събрала сили да я изхвърли.

Сехер изсипва в кафето на Яман приспивателно, което Фикрет ѝ е дал по-рано, за да може да приспи чичото на Юсуф, а тя и малкият да избягат от него.

Яман поглежда подозрително към чашата с кафе, но все пак отпива от нея. Споделя на Сехер, че ѝ е липсвало кафето ѝ.

Изведнъж на Сехер ѝ се завива свят. Оказва се, че Яман е разменил чашите с кафе, като заявява на Сехер, че е бил наясно с плана ѝ, защото много добре я познава.

Сехер се унася и заспива… През това време, съгласно плана, Фикрет очаква Сехер пред къщата, за да ѝ помогне да избягат заедно с Юсуф.

Фикрет получава SMS от телефона на Сехер с въпрос дали планът е проработил. През това време Яман пише от апарата на съпругата си, че отменят плана. Фикрет си тръгва.

На сутринта Фикрет идва пред дома на Сехер, притеснен от внезапната промяна на решението ѝ. Мъжът се бои, че нещо лошо се е случило с лелята на Юсуф…

Сехер се събужда и се нахвърля към Яман с обвинения, че е отнел най-ценното в живота на нея и Юсуф – Кевсер. Тя се заканва, че и дори целият свят да се срути, няма да бъде с него.

Сехер не престава да крещи на Яман, че е убиец на сестра ѝ. Фикрет се появява и удря Яман по главата с тежък предмет. Чичото на Юсуф пада на пода в безсъзнание.

Фикрет помага на Сехер и Юсуф да избягат, докато Яман лежи в безпомощно състояние.

Фикрет завързва Яман за един стол, а той идва на себе си. Той обаче успява да развърже ръцете си и напада Фикрет, притискайки го до стената.

Заповядайте в нашата ФЕЙСБУК група – ТУК там ще намерите всичко за любимите си сериали.