Тв новини

Днес (20-ти април) в „Мрежа от лъжи“ Селчук твърди, че


Селчук твърди, че е действал законно и е завел дело за бащинство, затова няма причина да си отмъщава.

Суна и Тургай дават показания и твърдят, че Дерин много е ревнувала от Асия. Говорила е и за проблемите си с Волкан именно заради Асия.

Когато Асия е извикана в полицейското управление, тя не може да докаже нищо от това, което казва, тъй като камерите за наблюдение пред дома й непрекъснато се развалят.

Асия уверява комисаря, че не би се върнала при Волкан, ако той се разведе.

Мелих пита Волкан дали е планирал отвличането с Асия.

Управителката на магазина на Дерин казва, че Дерин й е казала, че Волкан и Асия планират да се отърват от нея.

Волкан отрича да е замесен, както и Асия.

Обект на разследване стават и преживяванията на Волкан и Асия по време на развода им. Те предполагат, че някой крои заговор срещу тях и се опитва да припише вината върху тях.

По време на разпита Волкан лъже, за да защити Асия за действията й преди 2 години. Казва, че си е измислил всичко, за да отдели Али от нея. Иска да отпаднат всички подозрения от Асия.

Волкан отива да говори с Али, за да го увери, че няма за какво да се тревожи.

По молба на Волкан Суна води Зейнеп при Али, мислейки, че ще е добре за тях да прекарат времето си заедно. В момента, в който Гьонюл научава, че внучката й е в дома на Асия, тръгва след нея с Халюк и прави сцена.

Точно тогава комисарят разбира, че са намерили тяло на руса жена и се предполага, че е Дерин.

Мелих уведомява Халюк и заедно с Волкан и Гьонюл отиват да разпознаят тялото.

Когато отиват на мястото, Мелих им казва, че не е Дерин.

Асия споделя последните факти и Селчук вярва, че това е нагласено.

В болницата пристига пратка за Асия и Пелин я взема. После куриерът се обажда на някого и казва, че е предал пратката на асистентката на Асия.

Селчук съветва Волкан и Асия да намерят начин да се оневинят.

Докато търсенето на Дерин продължава, нарастващият натиск около нея поставя Асия в трудна позиция. Волкан напада журналист, който ги снима и им задава въпроси, докато излизат от къщата.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала „Мрежа от лъжи“ – https://www.facebook.com/groups/719388926504159 Тук ще намерите епизоди,снимки и информация за сериала.