Тв новини

Днес (19-ти ноември) във „Вятърничав“ Смърт


Реян забелязва, че сред гостите на приема е и гинеколожката й, и отива при нея.

Лекарката разбира, че пациентката й все още не е споделила със съпруга си за застрашаващата живота й бременност, и я предупреждава, че ако не го стори скоро, ще се наложи лично да говори с Миран.

Азизе също пристига на приема. Когато вижда майка си, Хазар се разгневява и решава да си тръгне, но Азизе го спира и го моли да не огорчава Реян и Миран в тази важна за тях вечер.

Хазар се връща на тържеството и прегръща дъщеря си…

Фърат укорява Миран, че го е унижил пред Зейнеп, отнасяйки се с него като към служител, а той му отвръща, че го е разбрал погрешно.

Миран заговаря гинеколожката и разбира, че тя крие нещо от него. Малко по-късно младежът отива при съпругата си и я пита защо е скрила истината от него.

Оказва се, че лекарката е скрила от Миран, че с решението си да запази бебето Реян застрашава собствения си живот, и го е заблудила, че единствено има опасност от спонтанен аборт.

Миран прегръща любимата си и я уверява, че всичко ще бъде наред. Двамата се връщат на приема и държат реч пред гостите.

В това време Азра се появява заедно с Фюсюн и с гордост обявява пред всички, че тя е нейна майка.

След края на тържеството Миран укорява Азра, че е използвала най-неподходящия момент, за да съобщи чия дъщеря е.

Азра се оправдава пред Миран, че цял живот е мислила майка си за мъртва и сега иска да навакса пропуснатото време.

В този момент девойката си спомня как по-рано се е съюзила с Азизе да унищожат Фюсюн – жената, която я е изоставила като бебе, избирайки властта и парите.

Оказва се, че всичко е театър от страна на Азра, а целта й е да убеди Фюсюн в искрените си чувства и намерения.

Джихан разбира от Хазар, че Азра е дъщеря на Фюсюн.

Фърат заявява на Гьонюл, че не иска между тях да има тайни, и й признава, че сестра му е стреляла в Харун.

Фърат предлага брак на Зейнеп. Дава й годежен пръстен и я пита дали ще се омъжи за него. Развълнувана, тя му отвръща, че е съгласна да споделят живота си заедно.

Притеснена за сигурността на дъщеря си, Зехра моли Реян да поговори с Миран и да го убеди да настани майка си в клиника, тъй като е психически нестабилна. Дилшах подслушва разговора им и се решава на крайни действия.

На съвещанието на Борда на директорите във фирмата Фърат издига собствена кандидатура за председателския пост.

Гневен от предателството на приятеля си, Миран обявява пред всички, че се оттегля и поверява поста си на Фърат. Фюсюн наблюдава със задоволство.

Джихан отива при Фюсюн и я предупреждава, че както неговата дъщеря е в ръцете й, така и нейната е в неговите.

Афектирана, Дилшах показва на Реян декларацията, която е снимала с телефона си, като я уверява, че ще запази тайната й, защото знае, че ако Миран научи, ще я принуди да абортира, а нейната цел е тя да умре.

В този момент Миран влиза в стаята и чува как Дилшах казва на съпругата му, че желае смъртта й.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.