Тв новини

Днес (19-ти май) в „Откраднати мечти“ Нериман открива, че


Нериман открива, че роклята на Мерием я няма. Събира на пожар сираците и ги пита кой я е взел. Те казват, че не знаят. Нериман ги наказва да стоят прави и без храна.

Улвие споделя с Айсел, че Йомер е много тъжен без Мерием. Затова е взела важно решение…

Мерием отива в офиса на Текин и му дава парите за вноската, държейки да получи и квитанция.

Мафиотът остава учуден откъде дъщерята на Дурмуш се е снабдила с толкова пари, при положение, че не работи.

Текин привиква Доган и му нарежа да проучи въпроса. Заплашва го, че ако Мерием извърши следващо плащане, лично той ще загази.

Улвие звъни на Мерием и я моли да се видят. Девойката се съгласява, щом господарката ѝ казва, че става дума за Йомер.

Левент се връща в имението с подаръци за Йомер. Нищо обаче не може да направи малкия щастлив. Левент забелязва, че Йомер рисува кака си.

Улвие и Мерием се срещат на пристанището…

Хюлия идва в стаята на Йомер и го заставя да продължава да тъжи за сестра си, уверявайки го, че това е единственият начин да се върне при нея.

Улвие предлага на Мерием да започне работа в имението като прислужница и да бъде до Йомер. Девойката не дава ясен отговор, но обещава да си помисли.

Джемил укорява Левент, че се е отнесъл прекалено грубо с Мерием. Той обаче не съжалява, че я е прогонил от имението, твърдо убеден, че е целяла да го обере.

Вечерта Мерием преосмисля ситуацията и позвънява на Улвие.

На следващия ден Левент остава шокиран, когато Мерием му поднася сутрешното кафе. Улвие се появява и заявява на сина си, че е наела Мерием като домашна прислужница.

Хюлия отива в кухнята и вижда Мерием. Научава, че свекърва ѝ я е наела и остава неприятно изненадвана. Веднага я нагърбва с непосилни задачи, които да извърши в рамките на деня.

Мерием е щастлива, че е близо до Йомер. В същото време Хюлия кара Аслъ да поставя задачи на Мерием, които да предизвикат недоволство у Левент.

Аслъ кара Мерием да почисти кабинета на г-н Левент. Тя веднага се заема.

Левент идва и казва на Мерием да не прекрачва прага на стаята и кабинета му. Предупреждава я, че ще я следи изкъсо, защото е единственият човек в имението, който знае за истинските ѝ намерения.

Джемил отново посещава Левент в имението. Заявява му, че партньорите нямат доверие на Бахадър и ще сключат договора само ако той присъства на завещанието.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.