Тв новини

Днес (18-ти ноември) във „Вятърничав“ Дилшах повежда война срещу Реян и решава да я


Фърат се обажда на Миран и му съобщава, че е свикал спешно съвещание на Борда на директорите, на което трябва да се появи.

Миран укорява приятеля си, че за пореден път действа без негово знание. Младежът уведомява Реян, че се налага да отиде до фирмата.

Миран се появява на съвещанието и се противопоставя на предложенията на Фърат. Двамата влизат в спор, а Фюсюн ги наблюдава със задоволство отстрани.

Няколко часа по-късно…

Миран и Реян украсяват залата, в която ще се проведе благотворителния прием за набиране на средства за фонда на името на Умут.

Фърат и Зейнеп също идват, за да помогнат на приятелите си, но Миран започва да се държи арогантно и се нахвърля с нападки към Фърат.

Фърат и Зейнеп си тръгват. Реян укорява Миран за отношението му към Фърат.

Фърат е категоричен пред Зейнеп, че няма да уважи благотворителното събитие на Реян и Миран. Зейнеп е сигурна, че Фюсюн цели да скара любимия й с приятеля му.

Дилшах отново претърсва стаята на Реян в нейно отсъствие.

Насух, Хазар и Зехра тръгват за благотворителния прием. Джихан отказва да ги придружи.

Миран вижда сгъната декларацията, подписана от съпругата му за отказ от аборт, и тръгва да я разгръща. Реян обаче успява да го спре в последния момент и поставя листа на тоалетката си.

Бъдещите родители тръгват за приема. В това време Дилшах влиза в стаята им и снима с телефона си подписаната декларация.

По пътя Реян се сеща, че е оставила документа на видно място, и моли Миран да се върнат под предлог, че е забравила нещо.

Девойката се качва в спалнята и унищожава декларацията.

Зейнеп успява да убеди Фърат да уважат приема на Реян и Миран. Фърат открито заявява на приятеля си, че не желае да се отнася с него като към служител.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.