Тв новини

Днес (17-ти юни) в „Почукай на вратата ми“ Докато Мело, Джерен и Фифи

Докато Мело, Джерен и Фифи обядват заедно в ресторант, те виждат Серкан да обядва със Селин. Трите приятелки се обаждат на Еда и я питат къде е Серкан. Еда им казва, че има среща с клиент. Трите момичета заключават, че Серкан изневерява на Еда със Селин.

Селин казва на Серкан, че допуска грешка с Еда. Серкан я уверява, че Еда няма да го нарани.

Пъръл коментира с Айдан, че Еда крещи на Серкан в офиса. Айдан я моли да й предава всичко, което се случва на работа.

Алптекин отива в офиса и Ердем казва на Еда кой е. Тя е изненадана, че е бащата на Серкан.

Серкан губи търга от Каан, но той това искаше. Това позволява на Серкан да потвърди, че предателят е Ахмед, който работи за Каан. Серкан уволнява Ахмед. Серкан е доволен, защото с този проект Каан ще фалира.

Каан научава за измамата и е бесен.

Еда получава няколко телефонни обаждания, които я стресират.

Изведнъж тя заспива. Серкан я взема в прегръдките си. Обажда се на семейния лекар.

Еда е под стрес, защото Селин иска тя и Ферит да вечерят в къщата на Серкан и Еда тази вечер, за да видят новото им обзавеждане. Серкан и Еда трябва да положат много усилия, за да накарат Селин да повярва, че наистина живеят заедно.

Селин казва на Пъръл, че е мечтала за този Серкан, който е той сега с Еда.

Пъръл дава идея на Селин да вкара Ферит в холдинга.

В същото време приятелките на Еда смятат, че Серкан изневерява на Еда със Селин и се чудят как ще кажат на най-добрата си приятелка.

Докато Серкан се опитва да отложи вечерята със Селин, момичетата се възползват от възможността да й разкажат какво са видели. Обясняват на Еда, че са видели Серкан със Селин в ресторанта и че са се държали за ръце.

Еда и Серкан се преструват, че спорят и се помиряват. Но Мело, Джерен и Фифи не са убедени. Те смятат, че Серкан изневерява на Еда.

Серкан води Еда при личния си лекар. Лекарят съветва Еда да плува, за да се научи как да управлява стреса си.

Серкан принуждава Еда да плува, но тя признава, че не може да плува.

Серкан информира Еда, че след 2 дни отиват в Анталия, а утре ще е вечерята със Селин и Ферит.

Еда постоянно затваря телефона на Айдан. Накрая отива при нея и я успокоява, че няма да живее при сина й. Еда й обяснява, че Серкан не е неин тип.

Серкан води Еда до дома й и се разбират тя да се учи да плува, а той да не ходи на работа, за да се подготвят за вечерята.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.