Тв новини

Днес (17-ти май) в „Наследство“ Ето какво ще видим


Али, Кара, Фърат и Ибрахим се опитват да заловят трафиканти на оръжия.

Яман стига до мотела на мъжа, отказал да подслони Сехер и Юсуф, когато те пристигнаха в Чанаккале.

Яман му показва тяхна снимка и ги пита дали ги е виждал. В този момент мъжът си спомня, че е обещал на Фикрет да не ги издава.

В заведението пристига клиент, който в гръб прилича едно към едно с Яман. Сехер изпада в паника, но се успокоява, когато той се обръща и става ясно, че не е Яман.

В същото време Яман продължава да обикаля с колата си в градчето. Той минава на метри от ресторанта на Фикрет, както и от къщата му.

Яман вижда деца, които си играят на криеница. Юсуф през това време обаче брои и се е скрил със затворени очи.

Али, Кара, Фърат и Ибрахим нахлуват в склада, в който престъпниците проверяват оръжията.

Яман посещава ресторанта на Фикрет, но него, Сехер и Юсуф ги няма… Един от служителите там му предава чантичка с бисквити като подарък.

Яман е сигурен, че бисквитите са дело на Сехер…

В този момент Яман получава обаждане от Недим, че Сехер и Юсуф са били забелязани в друг град. Яман моментално се насочва на там.

Яман отново минава покрай заведението, но в този момент съзира Сехер и Юсуф…

Полицаите откриват стрелба срещу трафикантите. Оказва се, че всичко е постановка и „престъпниците“ всъщност са полицаи, една от които е очарователната Дуйгу.

Али остава впечатлен от нея, въпреки че първоначално между тях възниква пререкание.

Дуйгу обвинява Али, че е провалил операцията ѝ.

Яман вижда колко щастливи са Сехер и Яман и преценява да не се разкрива пред тях. Проследява ги обаче, за да разбере къде живеят.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.