Тв новини

Днес (16-ти май) в „Скъпа мамо“ Ето какво ще видим

Зейнеп дава на Назлъ стария дневник на Джемре.

Айше предупреждава Мелек, че планът ѝ е доста рискован, но лошата твърди, че няма друг избор, освен да стане герой в очите на Мурат.

Назлъ чете дневника на Джемре и научава какъв е всъщност Мурат.

Връзката на Зейнеп и Назлъ продължава да се заздравява. Момиченцето е щастливо, че майка му е там, а сестрата близначка на Джемре не може да не изпитва все по-голяма привързаност и обич към момиченцето, за което тя би била готова на всичко.

Керем тръгва да търси Оя. Намира я на улицата, но тя се държи грубо с него и отново го отблъсква от себе си.

Мелек продължава да търси идеалния план за сближаване с Мурат и си спомня първата среща между Зейнеп и Назлъ. Мелек планира Зейнеп да падне в басейна и тя да я спаси.

Керем следи стъпките на Оя много внимателно и се грижи за нея макар и от разстояние.

Мелек влиза в стаята на Зейнеп. След малко идва и Назлъ, за да даде лекарството на малката. Мелек иска да го направи тя, но Назлъ не ѝ позволява, което я вбесява.

Един мъж притеснява Оя на улицата, тя го напада и бяга.

Зейнеп влиза в офиса на баща си и вижда парфюма, който Мурат щеше да подари на жена си. Малката го взема и го дава на майка си. Кара я да се пръсне с него.

Мелек предлага на Синем и Зейнеп да играят до басейна. Тя кара Зейнеп да застане близо до ръба на басейна, за да играят по-добре.

Назлъ рисува в стаята си. Мурат влиза и усеща парфюма на Джемре. Назлъ обяснява, че Зейнеп е настояла да се пръсне.

Мелек се кани да хвърли топката на Зейнеп. В последния момент се появява Назлъ и не позволява на Зейнеп да падне в басейна.

Бясна от провала на плана си, Мелек измисля още по-опасен. Когато открива, че майка и дъщеря ще четат приказки в палатката и ще палят свещи, Мелек смята да запали пожар, който да застраши живота на дъщерята на Мурат.

Назлъ отива в кухнята да приготви ядене за Зейнеп, а в това време Мелек пали една кукла и я хвърля в стаята на Зейнеп.

Заповядайте във ФЕЙСБУК групата на сериала „Скъпа мамо“ – ТУК