Тв новини

Днес (16-ти декември) в „Не ме оставяй“ Бора идва в съзнание


Бора идва в съзнание и открива до себе си бележка от Дефне, която гласи: „И ти не ме познаваш“.

Съла и Тарък се заемат да приготвят обяда заедно, но Тарък се проваля в „кулинарните“ си умения и разсипва чинията с настърганите домати.

Керем пристига пред къщата, в която са Съла и Тарък, и ги вижда през прозореца прегърнати. В ръката си злодеят държи туба с бензин.

Керем започва да полива цялата къща с горящата течност. Пали огън и хвърля запалката. Цялата къща започва да гори, докато Съла и Тарък се прегръщат вътре.

Eмре настоява Елиф да му обясни защо го е излъгала, че обича Ердем. Признава ѝ, че все още изпитва чувства към нея, но тя му напомня, че той е сгоден за нейната сестра.

Тарък и Съла осъзнават, че къщата гори. Опитват се да излязат навън, но установяват, че са заключени.

Емре прави опит да убеди Елиф, че годежът му с Бану е фиктивен, но тя отказва да се вслуша в думите му и дори го зашлевява, след което си тръгва.

Бора е бесен, че Дефне за пореден път го е изиграла. В същото време Кудрет идва в съзнание и ѝ казва, че ще потърси сметка от Дженгиз и Бора, насочвайки се към болницата.

Йешим се сдобива със силен медикамент, който да попречи на Сахер да си върне паметта.

Съла успява да излезе от горящата къща, но Керем я хваща и я отвлича. Тарък остава вътре…

Йозге се събужда и установява, че Керем е напуснал къщата. Веднага звъни на Мелтем, за да я уведоми, а тя се досеща, че злодеят може да е открил местоположението на Тарък и Съла.

Йешим изсипва медикамента в кафето на Сахер. Тя отпива.

Бора нахлува в дома на Мине, но установява, че е празен. В същото време патрулка забелязва Кудрет на улицата и го арестува.

Елиф през сълзи признава на Зехра, че Емре ѝ е разкрил чувствата си. Емре дочува разговора и звъни на Бану с настояване да се срещнат.

Тарък се задушава и започва да губи съзнание в горящата къща. Съла не престава да крещи името му, докато Керем се опитва да я набута в колата си, за да я откара.

Тарък успява да се измъкне от горящата къща. В този момент там идва Мелтем… Тарък започва да търси Съла.

Емре заявява на Бану, че сватбата им няма да се състои, тъй като все още изпитва чувства към Елиф. Тя остава шокирана.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.