Тв новини

Днес (15-ти юни) в „Откраднати мечти“ Мелис осъзнава, че

Мелис осъзнава, че за да привлече вниманието на Левент, трябва да спечели доверието на малкия Йомер.

Айше остава шокирана, когато вижда Доган пред холдинга. Той я информира, че е шофьор на новия акционер – Текин.

Айше признава на Джемил, че познава новия акционер, който е от нейния квартал. Предупреждава го, че Текин е лош човек.

Майката на Джемил му пише SMS, че иска да купи подарък за Айше. За целта иска да разбере кой е любимият ѝ цвят.

Левент разбира от Аслъ, че Мерием е излязла от имението. Младежът е убеден, че каката на Йомер е отишла да се срещне с Текин и да му предаде досието му.

Джемил се обажда на Левент, а той му казва, че следи Мерием, убеден, че ще се срещне с Текин. Джемил заявява на приятеля си, че Текин е в холдинга.

Сираците успяват да залепят снимката на майката на Мълчаливия, а отзад откриват името на фотографа.

Мерием идва пред холдинга, за да се срещне с Айше. Доган я забелязва и отива при нея. Левент ги вижда да разговарят и все повече се убеждава, че каката на Йомер е част от престъпен канал за трафик на деца.

В отсъствието на Левент Мелис се промъква в стаята му и открива панделката на Мерием. Сестрата на Хюлия се заканва да премахне Мерием от пътя си към сърцето на Левент.

Левент разравя документите си и открива, че досието на Левент е вътре в папката. Младежът изпитва угризения дали не се е усъмнил в девойката напразно.

Левент се качва в офиса си и споделя с Джемил, че може би е обвинил Мерием несправедливо. Казва му, че каката на Йомер се е срещнала с неговата асистентка.

Айше съобщава на Мерием, че Текин е новият акционер в холдинга. Доган подслушва разговора им.

Мелис научава, че Улвие ще подкрепи благотворителна инициатива за изоставени деца, и настоява всички да присъстват, без Мерием.

Докато подслушва разговора на Айше и Мерием, Текин научава, че любимата му изпитва чувства към Джемил.

В холдинга се провежда първото заседание на новия Борд на директорите. Текин настоява част от персонала да бъде освободен, но Левент категорично отказва.

Левент е категоричен, че холдингът ще се изправи на крака. Текин се зарича да накара Левент да съжалява, че не е подкрепил предложението му.

Йомер отказва да отиде на благотворителната вечеря без Мерием. Мелис обвинява девойката, че използва малкия, за да постигне целите си.

Дурмуш идва в офиса на Текин, за да му иска още пари. Той обаче отказва да му заеме и го гони от офиса си.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.