Тв новини

Днес (15-ти май) в „Наследство“ Ето какво ще видим

Яман си представя, че Сехер и Юсуф са се върнали. Той се качва в стаите им, но не ги открива…

Сехер се е сближила с мъжа, който ѝ помогна да открие Юсуф, когато малкият се опита да избяга – Фикрет.

Сехер шие кукли за Фикрет, който я заблуждава, че клиентите на заведението му ги купуват. В действителност, мъжа ги подарява на съученички на дъщеря си.

Макар и да са заедно, Ибо и Кара продължават да се джафкат в типичния си неподражаем стил.

Сехер е щастлива, че куклите ѝ се купуват, и по този начин има възможност да издържа племенника им. Тя дори не подозира, че Фикрет я заблуждава.

Яман нарежда на Недим да продължи издирването на Сехер и Юсуф. Той му напомня, че вече месец от тях няма и следа. Яман обаче е непреклонен.

Юсуф се сближава с дъщерята на Фикрет – Мелек.

Фърат пристига в имението на Къръмлъ и обвинява Яман, че издирва Сехер, за да я убие… Чичото на Юсуф му отвръща, че лично е заставил Сехер да го простреля.

Неслихан среща Фърат пред имението и му благодари, че я е спасил от Бора, който вече е в затвора.

В този момент Фърат си спомня как е признал любовта си към Неслихан, но тя му е отвърнала, че двамата могат да бъдат само приятели. Младежът е съсипан вътрешно.

Докато си играе заедно с Юсуф, дъщерята на Фикрет – Мелек – внезапно припада. Фикрет ѝ дава лекарство и тя се възстановява.

Фикрет споделя със Сехер, че дъщеря му страда от рядко сърдечно заболяване.

Яман посещава Зия в психиатричната клиника и го залъгва, че Сехер и Юсуф са у дома.

Фърат се връща в полицейското управление и признава на Али, че е прикрил престъплението на Сехер. Разкрива му, че именно тя е простреляла Яман, а той е унищожил доказателствата.

Фърат предава значката си на Али, решен да напусне системата на МВР, но той му я връща с думите, че той също би защитил Сехер.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.