Тв новини

Днес (14-ти юни) в „Не ме оставяй“ Арзу забелязва, че

Арзу забелязва, че на пода има смачкана бележка. Взима я и е на път да я разгърне пред Сахер и Бора, но в последния момент сестрата на Дженгиз я отнема от ръцете ѝ.

Есин и Хюлия са заключени в една килия. Майката на Джансу отново се опитва да провокира майката на Зейнеп, но и тя не ѝ остава длъжна.

Зейнеп, Емре, Джансу и Ведат пристигат в управлението. Есин обвинява Ведат, че защитава „кучката“ Хюлия. Зейнеп ѝ се нахвърля за това, че обижда майка ѝ.

Мелтем крои планове как да се възползва от това, че Керем е зарязал бившата си годеница и майка на детето му след като се е влюбил в Съла.

Тарък се появява на мястото, където ще се състои сватбената церемония на Керем и Съла. Керем го забелязва и го вика да поговорят насаме.

Мелтем продължава да настройва психично болната Гюзде срещу Керем и Съла.

Тарък и Бора решават, че е време да се разберат като мъже. Двамата започват да се бият. Керем нанася жесток удар на Тарък и го оставя в безсъзнание.

Севда е съсипана, осъзнавайки че завинаги е загубила Керем.

Мелтем планира да нанесе най-големия си удар. За целта казва на Гюзде да се направи красива, защото ще я заведе при Керем. Болната започва да се маже с червило.

Керем се връща на сватбата си със Съла. В това време Тарък стои безпомощен на земята.

Есин и Хюлия са освободени от ареста. Джансу преценява, че е по-добре да не заема страната на майка си, и заявява, че няма да тръгне с нея, тъй като не одобрява действията ѝ.

Есин остава шокирана от поведението на дъщеря си…

Дженгиз организира семейна вечеря в имението и кани Емре, Зейнеп и Джансу. Когато тримата пристигат, заварват и Бора и Сахер на масата.

Брачната церемония започва. Мелтем води тайно Гюзде и ѝ показва Съла. Дава ѝ и нож, с който да я убие и да си „върне Керем“.

Бора показва пред всички разписан документ, с който свидетелства, че е готов да даде развод на Зейнеп.

Тарък идва в съзнание и получава телефонно обаждане, че Мелтем е избягала от психиатричната клиника. Веднага се насочва натам.

Есин заснема с телефона си как Хюлия и Ведат са седнали на пейка в парка и държат ръцете си. Решена е да използва кадрите, за да провали бракоразводното дело.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.