Тв новини

Днес (14-ти ноември) в „Не ме оставяй“ Емре казва на близките си, че


Емре казва на близките си, че никъде не може да открие Елиф. Арзу обвинява Йешим за създалата се ситуация.

Емре тръгва да търси любимата си, но Дженгиз го спира и му казва, че е по-добре да я забрави. Емре обаче не се вслушва в „съвета“ на баща си и излиза от обредната зала.

В същото време Ердем успява да открие Елиф и я качва в колата си. Емре ги вижда как потеглят и тръгва след тях.

Мелтем посещава Гюзде в психиатричната клиника, обезпокоена, че може да е разкрила истината на Съла. Тя, от своя страна, ѝ заявява, че вече ѝ е изпратила писмо, в които ѝ признава всичко.

Ердем се опитва да успокои Елиф, като понечва да докосне ръката ѝ. Тя обаче се отдръпва и се срива от „предателството“ на Емре.

В този момент Емре спира до колата на Едрем и започва да тропа по стъклото, настоявайки Елиф да излезе, за да поговорят.

Елиф моли Ердем да потегли незабавно…

Керем се насочва към стаята на Гюзде, а тя му заявява, че Тарък е бащата на детето, което Съла очаква.

Саяр се прибират в имението. Тарък открито обвинява Дженгиз, че е провалил сватбата на брат му. Той, от своя страна, го упкеква за връзката му с Йозге.

Тарък демонстративно хваща Йозге за ръка пред баща си.

Бану разказва на Йешим как е убедила Елиф, че Емре ѝ е изневерил с нея. В този момент се появява Зехра, която обвинява двете, че умишлено са провалили сватбата на приятелката ѝ.

Йешим прогонва Зехра от дома си…

Емре засича колата на Ердем и двамата с Елиф слизат от нея. Емре моли любимата си да поговорят, но тя категорично отказва. Ердем се намесва, а Емре го поваля на земята със силен удар.

Елиф осъжда агресията на Емре спрямо Ердем, вдига го от земята и двамата потеглят. Емре се прибира съкрушен в имението и вижда статията с компрометиращите му снимки с Бану.

Ердем дава успокоително на Елиф. Тя заспива дълбоко, а малко по-късно се събужда в къщата на Ердем…

Девойката установява, че стаята, в която е затворена, е заключена. Ердем се наслаждава на виковете ѝ.

Емре иска да открие Елиф и да ѝ разкрие какво точно се е случило, но Дженгиз категорично се възпротивява. Заставя го да сключи брак с Бану.

Съседките от квартала виждат статията и започват да коментират репутацията на Бану. Йешим им се нахвърля и им заявява, че Емре ще поеме отговорност и ще се ожени за дъщеря ѝ.

Афектирана, Йешим отвежда Бану в имението и заявява на Саяр, че дъщеря ѝ вече ще живее тук.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.