Тв новини

Днес (14-ти февруари) в „Една жена“ Бахар носи пакета на Джем, който


Бахар носи пакета на Джем, който се оказва флашка. Джем обяснява, че не е пращал хора да нападат сестра ѝ.

Нисан и Дорук разказват на Бахар как Арда е наредил пъзел, но тя не им вярва особено. След като Бахар и Арда остават двамата, той се заема и нарежда труден пъзел за големи.

Бахар води Арда в дома на Фазилет и ѝ разказва с радост за видяното. Развълнувана е, след като е срещнала доктор Али Вефа (препратка към сериала „Доктор Чудо“), който е лекувал Дорук, и който е аутист като Арда.

Фазилет обещава да се срещне със специалист от фондацията и да поговори с него за Арда.

Джейда вижда как Раиф разговаря с Арда и го гали по косата. Тя е впечатлена от постъпката на сина на Фазилет.

Раиф поръчва дрехи за Джейда, които тя би харесала, на стойност 2500 лири. Джейда иска помощ от Късмет и ѝ разказва за грешката, която Емре допуска.

Късмет разкрива, че вече е адвокат на Емре и двамата имат връзка. Показва ѝ снимки на двете деца, които са родени в същата болница като Арда. Джейда отказва да погледне към снимките и си тръгва.

Вечерта тримата бездомници, нападнали Ширин, искат извинение от Бахар. Тя вижда, че са насинени.

Единият обяснява, че самата Ширин им е платила да я нападнат, за да я спаси любимият ѝ. Бахар се досеща, че бездомниците са пребити по нареждане на Джем.

На следващата сутрин Бахар сяда при Ариф и Енвер, а когато Ширин идва ѝ дава портмонето и разкрива на останалите какво е сътворила.

Енвер е изненадан, че Ширин отново прибягва до старите си трикове.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.