Тв новини

Днес (13-ти май) в „Доброта“ Ето какво ще видим

Комисар Атила обяснява на Шахика и Неслихан, че не може да им даде информация кой е предал записа с давенето в полицията, тъй като законът го задължава да не разкрива.

Атила съобщава още, че Дамла е излязла от интензивното и скоро ще може да каже какво всъщност е станало.

Неслихан коментира с майка си, че Дамла е разбрала що за човек е Мурат и ще им даде всички документи, когато дойде в съзнание. Мурат подслушва зад ъгъла.

Късно вечерта Неслихан проследява Мурат, който отива в болницата. Неслихан звъни на Неджати веднага да се качи при Дамла, защото Мурат може да ѝ направи нещо.

Мурат влиза в стаята на Дамла и маха кислородната маска от лицето ѝ. Дамла идва в съзнание, но в следващия момент Мурат взима възглавница и започва да я души.

Неслихан се качва на етажа и казва на Неджати бързо да влезе в стаята при племенницата си. Мурат маха възглавницата и обяснява на Неджати, че е дошъл да види Дамла.

Неслихан наблюдава отстрани как Мурат се натъква на Атила в болницата. Мурат заблуждава полицая, че с Дамла още са заедно, но Неслихан не знае.

Мурат си тръгва, а Дамла отваря очи и си спомня как е опитал да я задуши.

Мурат се прибира и търси Неслихан. Айшъл го заблуждава, че е отишла до аптеката за лекарство. Мурат обаче изобщо не вярва на обясненията на Неслихан и Айшъл.

На другия ден Неслихан посещава управлението и казва на Атила, че е убедена, че Мурат е ранил Дамла и предишната вечер е опитал да довърши започнатото. Атила отвръща, че няма доказателства за тези твърдения.

Неслихан признава пред комисаря, че иска да оневини майка си, тъй като именно Мурат я е вкарал в затвора.

Мурат научава, че Дамла е в съзнание. Атила разпитва Дамла кой се е опитал да я убие. Дамла се обръща и вижда Мурат.

Атила казва на другия полицай да затвори вратата. Неслихан също пристига в болницата.

Неслихан заявява на Мурат, че знае, че той е наръгал Дамла и този път няма да се измъкне и да я натопи, както е сторил с Шахика.

Дамла обяснява на Атила, че не помни кой я е ранил, както и че има амнезия и не помни нищо и никого.

Дамла твърди, че не познава Неслихан и Мурат.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.