Тв новини

Днес (12-ти юни) в „Откраднати мечти“ Текин предупреждава Дурмуш, че


Текин предупреждава Дурмуш, че ако още един път го излъже, този път няма да има прошка. Той се кълне, че дъщеря му ще се появи пред кафенето.

Сираците подслушват и решават да предупредят Мерием, че Дурмуш и Доган ще я причакат. Спомнят си колко тя им е помагала през годините.

Хюлия разпитва шофьора кое е момчето, което Левент и Улвие са довели в имението.

Сираците успяват да вземат телефона на Нериман и звънят на Мерием, за да я предупредят, че Дурмуш и Доган я чакат пред кафенето.

Хюлия отива при Левент и се опитва да го убеди да върне малкото момче на близките му. Той обаче е непреклонен в решението си да се грижи за него.

Дурмуш и Доган очакват Мерием пред кафенето. Тя обаче така и не се появява.

Левент и Йомер галят котенцето в двора на имението и се сближават все повече. Левент усеща силна връзка с Йомер.

Йомер споделя с Левент, че кака му му липсва…

Хюлия за пореден път вдига скандал на Бахадър заради Левент и Йомер. Той не знае как да успокои жена си.

Разгневен, че е излъгал, че Мерием ще се появи пред кафенето, Доган връща Дурмуш при Текин. Мафиотът го хваща за врата и заплашва, че ще го убие.

Йомер моли Левент да приютят котенцето в имението.

Нериман се появява и отървава брат си от ръцете на Текин. Води го в дома му и го превързва, така че да изглежда пребит, за да подмами Мерием.

Йомер тайно се скрива в колата на шофьора, за да избяга от имението, но Левент го разкрива.

Айсел споделя с Улвие, че изглежда Левент ще осинови Йомер, тъй като се е привързал към него. Аслъ дочува разговора и веднага докладва на Хюлия.

За да угоди на Йомер, Левент позволява котенцето да бъде прибрано в имението.

Мерием пристига в имението и настоява Левент да й върне Йомер. Той обаче я прогонва. Девойката започва да удря по вратата.

Йомер се появява и прегръща кака си.

Левент нарежда на Аслъ да отведе Йомер. Казва на Мерием, че е свободна да подаде жалба в полицейското управление, но преди това трябва да докаже роднинската си връзка с Йомер.

Мерием няма друг избор и се принуждава да напусне имението.

Левент се прибира в стаята си, но не престава да мисли за срещата си с Мерием.

Йомер моли Аслъ да си поиграят на криеница. Прислужницата се съгласява с неохота, а докато брои, малкият се отправя към един от изходите на имението. Хюлия му помага, като му отваря вратата. Малкият тръгва да бяга по улицата в тъмното.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.