Тв новини

Днес (12-ти юли) в „Вавилон“ Еда казва, че


Еда казва, че когато е разбрала за бременността си, проблемите й с Еге са започнали и той е изчезнал.

Сестрата на Еда я упреква сурово за стореното. Фунда иска да каже истината, но Еда я заплашва да си мълчи или ще издаде нейните прегрешения.

Сюлейман хваща Ирфан и Егемен и иска да ги убие, но точно тогава се появява полицията и отвежда Сюлейман в полицейскoтo управление, защото има сигнал срещу него.

Иляй е подала сигнала за убийството на охранителя.

Ирфан и Егемен се измъкват и дори успяват да се шегуват със ситуацията, в която бяха попаднали.

По-късно Егемен научава, че Иляй ги e спасила, като е подала жалба срещу Сюлейман. Признава му, че всъщност Хакан уби пазача.

Иляй разбира, че детето на Ирфан е болно.

Сюлейман скоро е освободен поради липса на доказателства. Той разбира, че Хакан е убиецът.

Ирфан търси Еда и Дениз при Фунда, но открива, че са си тръгнали. Намира ги на автобусната спирка.

Сюлейман си излива гнева върху сина си, а Кудрет настоява да го вземе на работа и да се държи като баща.

Иляй се застъпва за Егемен и моли Сюлейман да не го наранява. Сюлейман е непреклонен.

Ирфан измисля план, с който той и Егемен ще си спасят живота и ще получат необходимите пари за лечението на Дениз и ще изплатят дълга си към Сюлейман.

Първоначално, дегизиран като работник, Ирфан влиза в сградата на Сюлейман.

Кудрет и Хакан влизат в апартамента, в който е Ирфан, облечен като работник. Сюлейман идва и казва, че този апартамент е продаден. Кудрет вижда букет цветя с картичка от съпруга й и го упреква пред всички, че е подарил апартамент на любовницата си.

Ирфан почти е заловен и докато се опитва да се скрие от Сюлейман и семейството му, той отново среща Айше, която сега е помощник на Сюлейман.

Айше го пита от кого бяга и Ирфан само й казва, че е замесен в проблем, от който зависи животът мy и я моли да не го издава. Той й казва да постъпи както реши.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.