Тв новини

Днес (11-ти март) във ФИНАЛА на сезона „Вятърничав“

Госпожица Гюл влиза в кухнята с викове, че кака й я няма никъде.

Азизе отива в конака на Шадоулу. Ханифе й отваря. Господарката информира Насух, че конакът вече е неин, тъй като не е погасил дълга си.

Азизе дава на Шадоулу срок от една седмица да напуснат сараите си завинаги. Всички остават шокирани. Азизе хвърля на земята копие от документа си за собственост.

Азизе припомня на Насух какво му е обещала при първата им среща след завръщането си в Мидят.

Миран отвежда Реян на мястото, на което са прекарали своята първа брачна нощ.

Девойката не сдържа сълзите си, а Миран я отвежда в новата къща, която е построил специално за тях на мястото на отломките от опожарената колиба.

Миран пада в краката на Реян и й връзва колие. Двамата влизат в новия си дом, където Миран моли любимата си да се омъжи за него.

ФИНАЛ НА 1. СЕЗОН

 

НАЧАЛО НА 2. СЕЗОН:

Реян отказва да се омъжи за Миран. Момичето си спомня сутринта, в която съпругът й я е изоставил след първата им брачна нощ, и заявява, че не може да му прости стореното.

Миран обещава на Реян, че ще започнат приказката си отначало, но тя е непреклонна.

Миран не се отказва и казва на любимата си, че е готов на всичко, за да я задържи. Тя обаче излиза от къщата.

Джихан взима пистолет и е готов на саморазправа с Асланбей. Хазар обаче го спира и му казва, че не могат да направят нищо.

Съсипан, Миран остава сам в къщата, гледайки годежния пръстен, който е планирал да даде на Реян.

Реян тръгва пеша… По пътя се обръща и поглежда към къщата, надявайки се Миран да тръгне след нея, но очакванията й не се оправдават.

Султан упреква дъщеря си, че е готова да се откаже от Миран. В същото време Гьонюл си спомня как е била принудена от Азизе да подпише документите за развод.

Миран не престава да мисли за Реян.  Младежът за малко не катастрофира в колата, в която се вози Азизе.

Шадоулу започват да стягат багажа си. Азат побеснява и се опитва да ги спре. Насух обаче е категоричен, че семейството му си тръгва от Мидят.

Старият нарежда на Хазар да се обади да подготвят чифлика на семейството, където да се нанесат.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.