Тв новини

Днес (11-ти май) в „Доктор Чудо“ Ферман и останалите лекари


Ферман и останалите лекари отварят Мехмет и виждат, че туморът до сърцето е огромен.

Ферман нарежда на Назлъ и Дорук да зашият Мехмет, защото операцията не може да се състои, тъй като има голям риск и трябва да помислят за друг вариант.

Дорук казва на Назлъ, че Мехмет я харесва. Допълва, че и тя също го харесва. Назлъ отрича и заявява, че няма такова нещо.

Али опитва да говори с Назлъ, но тя му припомня за договорката им.

Мъжът на Ойкю разказва на лекарите, че преди шест месеца са ѝ поставили диагноза, от която става ясно, че всичко е на нервна почва и тя няма заболяване.

Ферман настоява Назлъ и Дорук да дадат идеи за операцията на Мехмет.

Резултатите на Ойкю показват, че ѝ няма нищо. Демир обаче забелязва, че в медуларното пространство има радиоактивни метали и те са причина за повишения адреналин на пациентката.

Назлъ се извинява на Ачеля за държанието си. Ачи ѝ прощава.

Ферман измисля начин как да оперират Мехмет и казва на Назлъ и Дорук, че те ще извършат трансплантацията.

Ферда обяснява на Ойкю, че единственият вариант за справяне с болестта ѝ е да премахнат надбъбречните жлези, но това означава, че цял живот трябва да я лекуват със стероиди, което е опасно.

Ойкю се съгласява, но мъжът ѝ е против. Ойкю заявява, че иска това лечение, за да се изправи на крака и да бъде до детето си.

Мехмет дава на Назлъ адреса на дома си, за да отиде и да се погрижи за кучетата му. Докато ѝ показва снимки на трите си кучета, той не спира да я гледа влюбено.

Али влиза в дома на Езо, но тя го моли да си тръгне, защото не желае да комуникира с никого.

Демир и Дорук стават все по-близки приятели.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.