Тв новини

Днес (10-ти юли) в „Наследство“ Сехер е убедена, че


Сехер е убедена, че Яман е отвел Юсуф в чужбина. В същото време Яман е изнервен, тъй като заради повреда на кораба отплаването му се забавя.

Сехер е отведена в имението от наемниците на Яман. Икбал я посреща и я пита дали е била заедно с него.

Сехер потвърждава, а Икбал се интересува къде са Яман и Юсуф. Девойката отвръща през сълзи, че Яман е отвел племенника си в чужбина. Икбал остава шокирана.

На пристанището Недим отива да провери дали корабът е готов за тръгване. В същото време Юсуф пита чичо си дали отиват далече и дали ще види отново леля си Сехер и чичо си Зия.

Юсуф отвръща на малкия, че за определено време няма да се виждат с никого. Малкият е тъжен.

Бащата на Мухитин – Сюлейман – пристига в дома на Али за годежа на сина си с Кираз. Бегюм подарява на момичето нова рокля.

Бегюм влиза в стаята на Кираз и открива личната ѝ карта. Узнава, че истинското ѝ име е Мерием. Злодейката веднага се свързва с Езги, а тя ѝ споделя подозрението си, че Али е бил наясно със самоличността на мнимата прислужница.

Сюлейман пита Кираз дали иска да се омъжи за сина му. Тя мълчи, а Али се намесва и неочаквано заявява, че не е съгласен Кираз и Мухитин да се сгодят.

Комисарят посочва, че не са минали и 40 дни от смъртта на Осман и все още всички са в траур. Сюлейман и Мухитин напускат къщата силно разочаровани, а Султан остава шокирана. Старицата обвинява Али, че я е опозорил.

Юсуф иска от Яман да го върне в сиропиталището, защото само там там леля му ще може да идва да го вижда.

Яман отвръща на Юсуф, че тръгват, а момченцето притиска шала на леля си към гърдите си. Двамат се отправят към кораба, а Недим ги изпраща.

В същото време Сехер събира вещите си, решена да напусне имението на Къръмлъ. Тя се сбогува с Икбал и се отправя към изхода. В този момент срещу нея застават Яман и Юсуф.

Оказва се, че Яман е взел решение да върне Юсуф, виждайки колко много му липсва Сехер. Мъжът е взел решение да се бори законно за попечителството над момчето.

По настояване на Яман социалните връщат Юсуф обратно в детския дом. Малкият заявява на леля си, че вече не се страхува и че с чичо му са обсъдили този въпрос. Моли я да остане в имението до неговото законно завръщане.

Яман прегръща племенника си и го уверява, че всичко ще бъде наред и след известно време отново ще бъдат заедно.

В същото време Зухал е бясна, че планът им с Икбал се е провалил за пореден път и Сехер ще остане в имението.

Икбал „успокоява“ Зухал, че поне Яман се е върнал, защото иначе са щели да останат без пари. Злодейката уверява сестра си, че ще намери начин да се отърве от Сехер.

Сехер влиза в кабинета на Яман и му благодари, че е отстъпил в името на племенника им. В този момент в имението нахлува полицейския екип на Али.

Хората на Яман насочват оръжия срещу комисаря. Али му слага белезници и заявява, че срещу него има подадена жалба за отвличане.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.