Тв новини

Днес (10-ти май) в „Скъпа мамо“ Ето какво ще видим

На излизане мъжът вижда Назлъ и я пита дали се е развела с Мурат, за да се омъжи за Мелих.

Мурат го чува и побеснява. Предупреждава го да не се навърта около семейството му или ще го унищожи.

Оя намира убежище при съпругата на Рюстем. Тя ѝ дава подкрепата, от която се нуждае толкова много в момента. По новините чуват, че са намерили трупа на мъж, чиято самоличност се изяснява. Оя е съсипана.

Мелек научава, че планът ѝ е проработил.

Оя се прибира и заявява на майка си, че никой не я е наранявал толкова, колкото тя днес. От сега нататък няма да позволи на никого да я докосне.

Мурат се държи хладно с Назлъ, но тя не разбира защо. Назлъ отива в кухнята и пита Хатидже дали Джемре е щяла да се развежда с Мурат. Асуде я чува и ѝ прави забележка да не се бърка в неща, които не я засягат.

Асуде предупреждава сина си, че Назлъ говори и задава въпроси зад гърба му.

Оя осъзнава цялата вреда, която е причинила на Назлъ и Халит и решава да поправи всичко.

Асуде разказва какво се е случило на вечерята на Мелек, която се прави на изненадана, но се радва злорадо.

Мурат предупреждава Назлъ да не обсъжда неща, които не са нейна работа. Тя се извинява, но той ѝ казва да не допуска повече грешки.

Мелек съветва Мурат да не излиза много с Назлъ навън, защото може да се повтори това от предната вечер. Мурат заявява, че той сам взема решенията си.

Назлъ е наранена от отношението на Мурат към нея, но си казва, че трябва да търпи всичко заради Зейнеп.

Мелек казва на Асуде, че трябва да направят така, че Назлъ да прекарва по-малко време със Зейнеп.

Асуде предлага на Мелек да заведе момичетата в парка. Назлъ иска да се включи, но бабата ѝ напомня, че е в имението, докато внучка ѝ преодолее трудния период, а после си тръгва. Асуде я съветва да си измисля причини защо не може да е със Зейнеп.

Когато открива, че майка ѝ не е платила обезщетението, тя търси парите, които майка ѝ крие, и плаща дълга на Халит, без да предполага, че това решение окончателно ще развали отношенията ѝ с майка ѝ.

Мурат вижда Назлъ да готви и ѝ се кара, защото Зейнеп може да я види. Назлъ обяснява, че малката е в парка и че Асуде ѝ е забранила да отиде с нея, за да не се привързва към нея.

Зейнеп пита майка си дали е довършила картината, която рисува.

Мурат успокоява Назлъ, че ще даде картината на една приятелка на Мелек, за да я довърши, но я моли да стои далеч от ателието.

Мелек задейства нов план за унищожаването на Назлъ. Тя нарочно води момичетата в ателието и след неин знак Мехтап открива картината, за да я види Зейнеп.

Зейнеп вижда, че майка ѝ е правила семеен портрет.

Момиченцето води Назлъ и Мурат в ателието. Развълнувано, малкото момиче моли майка си да довърши картината в този момент.

Заповядайте във ФЕЙСБУК групата на сериала „Скъпа мамо“ – ТУК