Тв новини

Днес (09-ти юни) в „Откраднати мечти“ Левент разбира, че

Левент разбира, че новият акционер в холдинга е мъжът, който е видял да държи Мерием за ръка.

Междувременно в холдинга пристига познатата на Джемил – Алев. Оказва се, че дамата е жена на средна възраст. Айше си отдъхва.

Спомняйки си заплахите на Хюлия, Йомер лъже кака си, че е паднал сам до оградата в градината.

Улвие също пита малкия как е припаднал. Йомер забелязва злобния поглед на Хюлия и отново премълчава.

Текин пристига в холдинга като новия акционер. Левент се убеждава, че това е същият мъж, с когото е видял Мерием пред имението.

В квартала двама мъже причакват Дурмуш и го заплашват, че ако не върне свой стар борч от хазарт, ще пострада. Той веднага звъни на Мерием, но телефонът ѝ е изключен.

Дурмуш веднага отива при Нериман, за да ѝ разкаже какво се е случило. Моли я да му услужи със сумата, но тя категорично отказва.

Текин присъства на заседанието на управителния съвет на холдинга. Левент отново преглежда досието му и разбира, че той принуждава малки деца да крадат и просят.

Левент се намесва и заявява, че заседанието приключва. Всички остават озадачени и се оттеглят.

Текин пита Бахадър дали може да му бъде осигурен собствен кабинет в холдинга. Хюлия се появява и настоява съпругът ѝ да уважи желанието на новия акционер.

Левент споделя опасенията си за Текин пред Джемил.

Мелис открива, че кърпата на Мерием е била изкарана от кофата за боклук в стаята на Левент.

Мерием приспива Йомер. Малкият бълнува несвързани неща, издаващи страха му.

В това време Левент се прибира в имението. Младежът подозира, че Мерием е съучастница на Текин в бизнеса му с трафик на деца.

Дурмуш се обръща към Текин с молба да му услужи с пари, с които да покрие борча си. Той се съгласява да му услужи и веднага му брои сумата.

Джемил получава обаждане от майка си, която го информира, че му е уредила среща с дъщерята на нейната съседка Мюршиде.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.