Тв новини

Днес (07-ми юни) в „Почукай на вратата ми“ Еда и Серкан се преструват, че

Еда и Серкан се преструват, че са двойка на срещата. Серкан планира да купи имот от човек, който не иска да го продава. Еда е тази, която убеждава човека да продаде земите си.

След срещата Еда и Серкан сядат на една пейка и чакат ключар.

Енгин пристига с адвокат, Лейля, двама ключари и Ердем. Ключарят обаче казва, че не може да махне белезниците.

Една от приятелките на Еда, Фифи, успява да отключи белезниците. Серкан и Еда се разделят, надявайки се никога повече да не се видят.

Серкан уволнява Лейля заради случилото се и Лейля е много щастлива, че няма да работи повече за него.

Малко по-късно Еда разбира, че е оставила чантата и мобилния си телефон в колата на Серкан. Затова отива във фирмата на Серкан, за да си ги вземи.

Серкан иска обяснение от Ахмед за отменените стипендии.

Еда търси офиса на Серкан и вижда Лейля. Пита я не беше ли уволнена. Лейля потвърждава, но казва на Еда, че в тази фирма не си тръгваш, докато не ти намерят заместник и не го обучиш.

Еда иска съвет от Лейля – иска да знае от какво се дразни Серкан. Лейля й казва да намери слабото му място.

Еда нахлува в кабинета на Серкан. Той й казва, че не той е отменил стипендията й, а финансовият му директор. Серкан твърди, че не би провалил живота на най-добрата студентка.

Еда го пита дали е уволнил финансовия директор за грешката. Тя иска виновният да си плати, защото животът й се е превърнал в ад.

Серкан предлага на Еда да й върне стипендията, но тя отказва категорично.

Серкан й казва да не е горделива. Трябва само да се извини, а Еда му казва, че ще се извини, ако той признае пред всички, че вината за отмяната на стипендията й е негова.

Серкан отказва да признае вината си, Еда също. Тя го нарича робот без чувства.

Съквартирантката на Еда Мело трябва да работи като стюардеса в частен самолет на следващия ден. Неспособна да лети, тя моли Еда да я замести.

Селин посещава Серкан в офиса вечерта. Казва му, че се е изморила да го чака да се реши, затова е избрала Ферит, който я обича и действа.

Еда се среща с Дженк, който й разказва за Италия и й казва, че много му е липсвала.

Еда споделя с Мело, че Дженк й се е сторил странен и по-другия ден ще й каже нещо важно. Мело предполага, че ще й предложи брак.

Еда приема да замени Мело по време на полета.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.