Тв новини

Днес (07-ми март) в „Намери ме“ Фикрет заявява на Къймет, че


Фикрет заявява на Къймет, че още сега ще я предаде на полицията.

Злодейката се опитва да избяга с папката с доказателства по делото на Мелек, в която се съдържат и самопризнанията на Махир.

Фикрет успява да хване Къймет и двете започват да се бият.

Адвокатката успява да избута Къймет на земята и отнема папката от ръцете й.

Фикрет изважда телефона си. В това време Къймет взима железен прът и я удря по главата. Фикрет пада безпомощна на земята и умира намясто.

Къймет завлича трупа на адвокатката в колата си и се запътва към гората, където да го зарови.

Злодейката изкопава дупка, където хвърля трупа на Фикрет. Ризата й се изцапва с кръвта на адвокатката.

За да унищожи доказателствата, Къймет залива автомобила си с бензин, пали папката с доказателствата по делото на Мелек и я хвърля към колата, която избухва в пламъци.

Идва петък – денят на съдебното заседание на Мелек. Настроението в килията е приповдигнато.

Аслъ идва в имението на Хактанър. Керем я посреща, но и двамата се държат резервирано един към друг.

Мелек се сбогува със съкилийничките си. Моментът е изключително емоционален. Всички са сигурни, че майката на Елиф още днес ще излезе на свобода.

Елиф се събужда и вижда окървавена риза в стаята на Къймет. В това време злодейката влиза в стаята и й я отнема, отправяйки й заплахи.

Махир кара към имението на Хактанър, като през целия път мисли за уговорката си с Фикрет да се предаде и да поеме вината на Къймет.

Всички се подготвят за заседанието на Мелек. Махир идва в имението и заедно с Керем откарват семейство Хактанър към съда. Къймет и Елиф също идват.

Всички пристигат в съда. Мелек идва с белезници на ръце…

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.