Тв новини

Днес (07-ми април) в „Безмилостен град“ Шениз залага капан на Недим

Недим казва на Джемре, че иска да бъде с жена си. Дженк се нахвърля върху Недим, но в последния момент Дамла го спира.

Дживан излиза, тъй като не иска да слуша поредната разправия между баба си и майка си. Среща Дамла и двамата се скарват.

Сехер благодари на зет си, че е прибрал Джерен.

Джемре е в стаята си и продължава да се чуди защо Недим е направил този ход. Сехер я моли да поздрави сестра си. Джемре отказва, а майка ѝ настоява, че щом ще живеят под един покрив ще бъдат сестри.

Джерен се опитва да манипулира съпруга си, Недим се смее. Джерен го пита какво цели. Тя настоява двамата да сключат сделка и да се съюзят. Недим заявява, че сделка няма, а Джерен е длъжна да прави каквото той ѝ каже.

Дженк пита баща си къде е тяхното достойнство. Агях е категоричен, че няма да остави Недим на тъй наречената му съпруга.

Шениз успокоява Дженк, че този скандал за къщата работи в тяхна полза. На сутринта Шениз се събужда доволна.

Сехер обяснява на Нериман, че никак не е доволна от всички унижения, които се налага да търпи. Агях чува този разговор и решава да не ѝ показа записа с изтезанията на Джерен спрямо Недим.

Агях заплашва Нериман, че ако внучка ѝ сгреши ще срине къщата отгоре им. Недим кани Дженк и жена му в едно кафене, за да поговорят.

Шениз настоява един адвокат да излъже Агях. Адвокатът заявява пред Агях, че Недим иска от него цялото си имущество – къщата, фирмата и богатството им.

Джерен се опитва да накара Недим да направи така че истината за бебето да излезе наяве и да се върне при Дженк. Недим отговаря, че няма представа какво всъщност иска той.

Недим деликатно казва на Дженк, че ще трябва да напуснат къщата. Дженк му се връзва и двамата почти стигат до бой.

Джемре опитва да успокои съпруга си, но Дженк ѝ отвръща, че вече му е омръзнало и всичко е свършило.

Недим зарязва Джерен в кафенето и ѝ казва да си хване такси, за да се прибере.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879 Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.
Exit mobile version