Тв новини

Днес (06-ти януари) в „Доктор чудо“ Танжу обещава на Нил, че


Танжу обещава на Нил, че с биопротезата ще може да свири отново на цигулка.

Али показва статията на Назлъ. Асистентката се радва, че Нил ще може да свири на цигулка.

Али уверява Назлъ, че ще прави всичко, което поиска тя, а именно да останат приятели. Ако пожелае да не я обича, ще се постарае да го направи. Назлъ го прегръща и го моли да не я оставя. Али бяга и отговаря, че не може да го направи.

Белиз моли Кавълджъм да подготви парти за рождения ден на Ферман.

В болницата карат пациентка с травма на крака. Демир и Ачелия я поемат, но тя е алергична към обезболяващи лекарства.

Али споделя с Адил какво е станало между него и Назлъ. Той се чуди как ще започне връзка с момиче, тъй като не може да го прегърне.

Демир съобщава на Фунда, че ще се наложи да я оперират. Жената споделя с асистента, че е имала зависимост от обезболяващи и го моли да не използват упойка, когато я оперират.

Али и Назлъ имат пациент с рак на бъбреците. Момчето Корай има мечта да заведе приятелката си Мира на бал и се ядосва, че операцията няма да позволи това.

Адил споделя с Назлъ, че разбира нейните страхове относно Али, защото и той ги е преживял. Съветва я просто да го обича и да му помага. Предлага ѝ да помисли върху думите му.

Демир дава идея на Танжу да пуснат музика, докато оперират момичето.

ЯМР показва, че туморът на Корай е изчезнал и няма нужда от операция. Момчето обещава на  Мира, че ще я заведе на бал. Тя припада. Ферман и Назлъ веднага започват да я преглеждат.

Установяват, че има тумор в мозъка, който може да бъде отстранен. Мира не иска да бъде оперирана заради бала, на който я кани Корай.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.