Тв новини

Днес (06-ти март) в „Мрежа от лъжи“ Мерт смята, че


Мерт смята, че нещо притеснява Бахар, но тя твърди, че й няма нищо.

Волкан изпраща гласово съобщение на Мерт, за да му съобщи, че е уредил среща с инвеститора за днес.

Волкан пита Бахар пред Асия как е минала срещата с Дерин. Бахар заявява, че й е било много скучно.

Волкан казва на Асия, че тя и Али не са в безопасност там. Асия предлага тогава да се омъжи, за да има кой да ги защитава. Усмивката на Волкан замръзва.

Волкан предлага да питат Али при кого иска да остане и момчето отговаря, че не иска да оставя майка си сама.

Тургай говори с Деря за предложението на Хакан и Волкан. Деря твърди, че не знае за какво говори и се обижда на Асия, че използва другите, а не я пита директно. Деря казва лично на Асия, че е отказала предложението.

Асия се ядосва на Тургай, че се е намесил.

Волкан ревнува от Тургай и моли Селчук да го проучи. Волкан разбира, че Тургай е загубил жена си и детето си при катастрофа. Волкан смята да използва информацията в своя полза. Иска да знае всички подробности около мъжа, който може да му отнеме любовта на Асия.

Волкан води Дерин и Зейнеп в болницата за ваксина и се възползва да посети Асия. Казва й, че няма да се срещат толкова често, ако напусне Текирдаг.

Асия не смята да се мести и уверява Волкан, че е благодарна, че той не е част от живота й.

Дерин изненадва Волкан, като взема сака за него и за Али.

Гьонюл злепоставя Нил пред другите жени, но момичето твърди, че е било на страната на правдата, както би направил всеки човек със съвест.

Деря казва на Бахар, че и тя има чувства, желания. Уверява я, че не е направила нищо на Асия. Бахар й се извинява за думите си.

Когато Мерт пристига в ресторанта, Волкан е на телефона и му казва, че е забравил, че инвеститорът е отменил бизнес срещата.

Али намира начин да върне слушалките на Демир незабелязано. Селен кара Демир да се извини на Али, но вместо това Демир се обажда на Волкан да му каже добрата новина.

Асия носи подарък на Тургай, за да му върне жеста, но там заварва Али.

Асия се кара на Тургай, а Али иска да спи у баща си.

Мерт и Бахар отиват да вечерят в ресторанта и сервитьорката флиртува с Мерт. Тя му дава телефонния си номер. Най-вероятно е била наета от Волкан, за да разруши брака на Мерт.

Тургай се извинява на Асия за случилото се с Али. Обяснява й как се чувства Али.

Селчук праща снимки на Асия и Тургай на Волкан.

Дерин се опитва да спечели обичта на Али.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала „Мрежа от лъжи“ – https://www.facebook.com/groups/719388926504159 Тук ще намерите епизоди,снимки и информация за сериала.