Тв новини

Днес (05-ти октомври) в „Наследство“ Ето какво ще видим


Юсуф поиска мнение от Яман, дали леля му и нейният собеседник въобще общуват. Яман отговори на племенника си, че понякога дори когато не изричат дума, някои хора успяват да споделят повече с другите, отколкото чрез разговори.

След като Юсуф завърши рисунката си, Яман предложи да я прибере в шкафа си, където съхранява най-ценните си вещи и спомени.

В този момент Сехер си спомни, че е намерила своята записка до Яман в същия този шкаф. Тя се обърка и се опита да отмести неудобната ситуация, като каза, че трябва да вземе чашките от кухнята.

В коридора, Зухал напада Сехер и я обвинява, че се опитва да се вмъкне в живота на Яман, с цел достъп до неговото богатство. Сехер остана изненадана от обвиненията.

В момента, в който Яман напусна стаята си, Зухал бързо смени темата и започна да говори за Юсуф, как може той да разнообрази ежедневието си.

Яман забеляза, че Сехер трепери и я попита дали всичко е наред.

В точния момент Дженгер пристига и съобщава на Сехер, че службите за социална подкрепа са на вратата и искат да говорят с нея.

Сехер пада в паника, а Яман я умолява първо да се успокои, преди да се срещне с тях.

Една от служителките от социалните служби обявява, че са чули от съседи в квартала, че Юсуф вече не живее там.

Сехер не знае какво да каже и се обърна към Яман… Служителката на социалните служби настоява да говори с Юсуф незабавно.

Сехер стъпва в стаята на Юсуф, където той се е скрил под одеяло, като се опитва да се предпази от жените, които може би искат да го вземат.

Яман се обажда на Недим и го нарежда да намери човека, който е подал жалбата в социалната служба.

Яман обещава на Сехер, че няма да я напусне и за момент. В същото време Икбал и Зухал гледат на случващото се с ухмени усмивки.

Яман извади кърпичка от джоба си и я подаде на Сехер, която я взе и избърса сълзите си.

Зухал отново изгубва контрол и се ядосва, като вижда колко загрижен е Яман за Сехер. Икбал я съветва да се владее с емоциите си…

Заповядайте в нашата фейсбук група – ТУРСКИ СЕРИАЛИ – ФЕН ГРУПА Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.