Тв новини

Днес (04-ти април) в „Не ме оставяй“ Елиф връчва на Емре

Елиф връчва на Емре подписания нотариален акт, с който Кудрет ѝ прехвърля собствеността върху болницата. Признава му, че умишлено е заблудила баща си, за да защити интересите му.

Двамата са напът да се целунат, но Фатма ги прекъсва, за да ги покани на масата.

Емре и Елиф слизат хванати за ръка и се настаняват на трапезата. Когато ги вижда, Йешим едва не се задавя.

В същото време Кудрет гледа сватбената снимка на Елиф и Емре и се зарича да отмъсти на дъщеря си за предателството ѝ.

Тарък и Йозге се връщат у дома, карайки се. Тарък остава шокиран, щом вижда, че Съла е заедно с Керем.

Бора отвежда Сехер в непознат за нея апартамент – този на Дефне. Когато вижда девойката, Сехер отказва да разговаря с нея.

В имението Емре е посетен от непознат мъж, който му съобщава, че нотариалният акт за прехвърлянето на акциите на болницата се е оказал фалшив.

Емре не може да повярва, че Елиф отново го е излъгала. Връща се на масата и се отнася грубо с нея, а Йешим не сдържа смеха си.

Тарък се нахвърля на Керем и го поваля с удар на земята. Двамата се сбиват. Съла, Йозге и Хандан се намесват и успяват да ги разтърват.

Сехер си тръгва от кооперацията на Дефне. Девойката тръгва след майката на Бора, а когато я настига, я уверява, че изпитва силни чувства към сина ѝ. Умолява я да ѝ даде шанс.

Сехер склонява да обядва заедно с Дефне и Бора. Дефне я прегръща. Бора остава изненадан, че любимата му е успяла да убеди Сехер да се върне в апартамента.

Керем напуска бесен къщата, а Съла тръгва след него и промива раните му. Хандан ги заснема с камерата на телефона си.

На вратата на имението се звъни. Емре отива да посрещне Бану, като съобщава пред всички, че тя ще остане тук известно време.

Кудрет се насочва към жилището на Дефне, но установява, че тя обядва заедно с Бора и Сехер.

Йозге упреква Тарък, че е нападнал Керем, тъй като все още не може да забрави Съла. В този момент Хандан се прибира и показва на Тарък снимките, на които Съла и Керем изглежда, че се милуват един на друг.

Хандан заблуждава Тарък, че Керем и Съла са се събрали и са щастливи заедно.

Кудрет се промъква в апартамента на Дефне и я пита какво правят Сехер и синът ѝ тук. Тя му признава, че е влюбена в Бора.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.