Тв новини

Днес (03-ти август) в „Дъщерята на посланика“ Санджар моли Гедиз да

Санджар моли Гедиз да предаде на Наре, че вече е уволнена и няма да си намери работа в района, докато е жив.

Наре разказва на Гедиз как е започнала връзката ѝ със Санджар. Решава напук на Санджар да продължи да си търси работа, но все попада на хотели, собственост на Санджар и Гедиз.

И останалите хотели отказват работа на дъщерята на посланика…

Гедиз отива при Санджар, за да си уредят сметките. Пита го защо държи Наре да си замине. Гедиз заявява на Санджар, че никога няма да го предаде.

Санджар моли приятеля си да отпрати Наре, защото още изпитва болка.

Халисе предупреждава Елван и Менекше да не разказват какво се е случило в магазина.

Менекше се заяжда с етърва си…

Санджар забелязва, че Наре е заличила спомена им на дървото.

Наре обвинява Санджар, че е съсипал живота ѝ, защото не ѝ е повярвал. Заявява му, че никога не го е предавала, но той го е направил, като се е оженил за друга.

Посланикът отива да иска пари от Акън в болницата. Излиза от хижата и вижда, че колата му я няма. Тибор е взел колата на посолството и заплашва посланика. Зад всичко това стои Акън.

Менекше е купила рокля на Мелек. Щом двете влизат в стаята, мащехата заплашва момиченцето, че ще нареже всичките ѝ рокли.

Гедиз настоява да разбере какво толкова се е случило, че Санджар не ѝ е повярвал. Наре му доверява, че нощта преди да избяга при Санджар е била изнасилена.

В миналото: На 18-тия рожден ден на Наре Санджар ѝ е изпратил пръстен. Посланикът обаче го изхвърля. Наре заявява на Акън, че ще се омъжи за Санджар и това е причината баща ѝ да захвърли пръстена. Наре показва на Акън билета, с който ще се върне в Турция, за да се омъжи за любимия си. Тогава Акън я насилва…

Като научава това, Гедиз направо откача. Вбесява се на посланика, че не е повярвал тогава на Наре…

Заповядайте в официалната група на сериала „Дъщерята на посланика“ – https://www.facebook.com/groups/3166566606890517 Тук ще качваме епизоди, снимки и информация свързани с него.