Тв новини

Днес (01-ви март) в „Една жена“ Всички празнуват в къщата на Бахар


Всички празнуват в къщата на Бахар и забелязват, че Енвер е мълчалив и без настроение. Бахар им обяснява, че е така, защото Ширин е сама горе.

Те се съгласяват да я поканят, за да се почувства старият по-добре. Ариф решава да отиде и да я повика.

Изведнъж се чува изстрел, а Бахар се качва нагоре, крещейки името на Ариф. Когато пристига в апартамента, забелязва, че по пода има следи от кръв.

Енвер и Бахар виждат как Ариф е прегърнал Ширин, която е в шок и държи пистолет. Ариф ги успокоява, че на Ширин ѝ няма нищо, а е така заради крадеца, който е бил в апартамента и тя го е простреляла в ръката.

Бахар напада Ширин и я упреква, че е запазила пистолета на Сарп, като така е могла да предизвика трагедия.

Ариф прибира оръжието и си спомня как Ширин е заплашвала крадеца и е признала, че е убила Сарп. Ариф се сбива с престъпника, а Ширин стреля и го улучва, след което натрапникът бяга.

Ширин остава с Енвер, а останалите се качват да празнуват Нова година в дома на Бахар. Децата молят Ариф да остане през нощта след случката с крадеца. Бахар оправя дивана в хола за него.

На следващия ден Бахар заварва Ариф, който изобщо не е спал. Двамата се хващат за ръце и за малко не се целуват. Прекъсва ги Дорук, който се събужда.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.