Тв новини

Днес (01-ви февруари) в „Мрежа от лъжи“ Партито за рождения ден на


Партито за рождения ден на Волкан започва по-късно. Докато гостите пристигат, Асия вижда Гьонюл и семейството й да излизат от колата, която Нил е снимала.

Докато Волкан се занимава с гостите, Асия търси в багажника му и намира телефон. Тя го отваря и вижда снимки на Волкан и приятелката му Дерин, която е дъщеря на Гьонюл. Това, което я шокира повече, е, че на снимките са и техните приятели Бахар, Мерт и секретарката Серап, а Деря му пише, че Асия го следва и го съветва да внимава. Асия е съсипана.

Докато купонът продължава с речи и забавления, Асия, която е научила за предателството на всички около нея, си обещава, че няма да бъде жертва.

Волкан казва пред всички, че е късметлия да има Асия в живота си. Дерин се разстройва.

Всички гости карат Асия да каже нещо след тази реч. Тя отива при Волкан и го целува. Пожелава му никога да не забравя тази година.

Асия си обещава да отмъсти на мъжа си и всички, които я предадоха. Ще ги накара да изживеят най-ужасната година в живота си.

Асия сяда на масата на Дерин и се надява, че не й е скучно, тъй като не познава никого. Дерин твърди, че познава Бахар, тъй като ходят в един и същ фитнес. Момичето съветва лекарката също да ходи, защото е добре, когато си на определена възраст.

Мерт се напива на партито на Волкан и иска да каже на всички, че изневерява на Асия. Волкан го удря, за да го накара да млъкне. Асия казва, че има мигрена и се прибира.

Асия събира вещите на Волкан в куфари. Иска да се раздели с него веднага.

Дерин е ядосана на Волкан, че е целунал жена му на партито. Волкан й казва, че я обича и докато се целуват, някой ги снима. Волкан иска още няколко месеца, преди да кажат на всички, но Дерин му поставя ултиматум да напусне Асия до утре или ще се разделят.

Али моли Деря да го заведе у дома.

Асия се изправя срещу Деря и я пита откога знае за аферата на съпруга й.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала „Мрежа от лъжи“ – https://www.facebook.com/groups/719388926504159 Тук ще намерите епизоди,снимки и информация за сериала.