Тв новини

Днес (01-ви февруари) в „Една жена“ Бахар казва на Джейда, че


Бахар казва на Джейда, че са забравили тенджерите в дома на старицата. Джейда иска да се върне и да ги вземе, но Бахар я спира с думите, че със сигурност има нещо в тях. Припомня ѝ, че всеки път Джем я кара да взима тенджерите от него.

Джейда допълва, че апартаментът, в който са щели да оставят храна, не е бил притежание на бедни хора. Бахар е сигурна, че с приятелката ѝ са станали пласьори на дрога.

Бершан се среща с Джем, който е бесен и заявява, че полицията е нападнала приятелките ѝ, но не са успели да намерят стоката, защото Джейда и Бахар не са я доставили до точния адрес.

Джем я предупреждава, че ако двете разкрият какво е имало в посудата, ще стане лошо за всички. Кара я да вземе тенджерите от тях. Бершан се панира.

Късно вечерта Джейда и Бахар се натъкват на Ариф и Ширин. Ширин кокетничи и ги информира, че с Ариф са били на вечеря.

Бахар е прекалено притеснена, но Джейда е подозрителна към сестра ѝ.

Ширин уж се качва в апартамента, но остава да слуша разговора на Бахар и Джейда, и научава, че двете приятелки могат да отидат в затвора.

Джейда се прибира и заварва Бершан, която ѝ казва, че трябва да върнат тенджерите до обeд на следващия ден, иначе ще си имат проблеми.

Бершан показва на Джейда снимките на Бахар, направени в близост до потенциалните клиенти. Заплашва, че ако нещо стане, ще ги изпрати в полицията. Джейда е в шок.

През нощта старицата слага и трите тенджери на печката, за да стопли яденето.

Късмет разкрива на Емре, че с Джейда имат дете, но не е Арда.

Емре отива при Джейда и ясно ѝ дава да разбере, че ще търси истинското им дете, а тя да се подготви да върне Арда на родителите му.

Арда, който досега не е показвал никакви емоции, хвърля кутия по Емре и го удря в главата. След това се сгушва в Джейда.

Джейда се скарва с Ариф пред Ширин за това, че Късмет веднага е разказала на Емре за намеренията ѝ.

Ширин разкрива на Ариф, че е видяла Късмет и Емре хванати за ръце. Ариф навързва нещата.

Бахар отива да вземе тенджерите, но ѝ отваря дъщерята на старицата. В същото време помощницата пристига и разкрива, че Бахар е жената от снощи.

Бахар побягва, а помощницата я настига и ѝ съобщава къде точно са изхвърлени тенджерите.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.