Актьори

Демет Йоздемир разкри тайната си за красота


Актрисата от сериали като „Свободен дух“ и „Ягодова любов“ е една от най-красивите жени в южната ни съседка.

Тялото е един от най-важните инструменти за актьорите. Демет Йоздемир многократно ни е показвала своите сесии по пилатес, както и танците в ритъма на артисти като Малума, Рау Алехандро, за да поддържа форма, но сега екранната Синем разкри новата техника, която използва, за да поддържа кожата на лицето си… йога за лице! Тази техника се използва от доста знаменитости като Дженифър Анистън, Виктория Бекъм, Меган Маркъл.

„Започнах да опитвам йога за лице. Спортуваме, грижим се за тялото, но имаме много мускули и на лицето. Йогата за лице помага да се избегне отпускането на лицето, което се получава с възрастта, исках да я опитам“, сподели половинката на Оузхан Коч. Освен това се появиха слухове, че Демет си е правила естетически процедури през последните месеци, на което отговори така: „Можете да останете млади без игла“.

Йога за лице е вид йога, която се състои в извършване на многократни упражнения, които увеличават скоростта на кръвообращението под кожата, помагат да имате по-енергично лице и омекотяват мускулите на лицето ви. Списъкът с упражнения е доста дълъг и можете да тренирате от шията и челюстите до челото и линията на косата.

Демет продължава да се подготвя за следващия си проект

Докато подготвя тялото си, актрисата не спира да получава предложения и сценарии, които вече чете и анализира, за да избере този, който най-добре отговаря на нейните предпочитания. За момента не е избрала сериал и даде да се разбере, че когато се спре на някоя история, тя ще бъде тази, която ще я направи публично достояние.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.