Актьори

Дават на съд Бурак Йозчивит


Скандал на снимачната площадка на „Основателя Осман“ (Kuruluş Osman)Четирима служители от техническия екип, стоящ зад реализацията на историческата драма, са подали общ съдеден иск срещу изпълнителя на главната мъжка роля в нея – Бурак Йозчивит. Защо?
Срещу 36-годишния Бурак, познат на българските зрители с ролите си в „Малки тайни“ (Küçük Sırlar), „Великолепният век“ (Mühteşem Yüzyıl), „Чучулигата“ (Çalıkuşu) и „Черна любов“ (Kara Sevda), е заведено дело за обида и накърняване достойнството. Четирима работници зад камера са станали жертва на лошия нрав на Йозчивит, обидни и неприлични квалификации от негова страна към тях. Те не приемат извинението, че актьорът със световна слава се е отнасял неуважително спрямо тях под влиянието на големия стрес, под който работи.
От своя страна, Бурак Йозчивит излезе със следното изявление в своя защита: „Вярно е, че обстановката на снимачната площадка е много напрегната и всички сме стресирани, но от устата ми никога не е излязла обида или псувня. Всеки, който ме познава, знае, че не съм такъв човек„. Решение по казуса много скоро се очаква да вземе съдът.
Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.