Тв новини

„Дъщерята на посланика“: Ще има ли сделка?

Гедиз отива при Санджар. Санджар, след като научава, че Наре е оставила писмо на Гедиз, започва да се ядосва. Гедиз и Санджар отиват заедно на летището. Акън получава съобщение от Наре, той също отива на летището.

Гедиз и Санджар разбират къде може да е отишла Наре. Веднага се отправят при баща й. Той им казва, че не знае нищо и Наре не за първи път фалшифицира подписа и лети за друга държава. Благодарение на приложението на телефона приятелите успяват да разберат къде са Наре и нейната дъщеря. Но се оказва, че Наре е дала телефона на приятел, който живее в Испания. Самата тя не е отлетяла с Мелек.

Вярвайки, че Акън е като заразен с чума и за да не предаде този микроб на никого, Наре ще го накара да я последва. И тя ще го направи. Акън разбира, преди да е станало твърде късно, че Наре е в Барселона. Тъй като полицията я издирва, тя ще търси начини да получи фалшив паспорт и ще отиде в Барселона.

Санджар ще се съгласи Гювен Челеби да отиде с него в Барселона, за да върне внучката. Когато Гедиз се опита да ги последва, нещата ще се объркат! Наре ще се обади на Гедиз. Тя му казва, че не е ходила никъде.

Гедиз, след като чува, че приятелят му произнася името на сестра му в едно и също изречение с името на Акън, само за да принуди Наре да каже истината, започва да полудява. Целият гняв се излива върху Санджар, нападайки го с юмруци. А Санджар дори не отговаря, той приема наказанието си от Гедиз. Но вече е решил да последва Мюге, когото смята за къртица. Разбира се, криейки всичко от Гедиз.

В същото време Наре също тайно шпионира Мюге от Гедиз и се опитва да покаже истинското лице на Акън на Мюге. Във видеото ще се пресекат пътищата на Наре и Санджар, въпреки че имат една и съща цел, но различни намерения. В това видео са кадрите, където Акън се опитва да изнасили Наре в Черна гора, а Наре забива нож в него. Гювен иска да покаже това видео на Санджар, за да убие два заека с един куршум: Санджар ще убие Акън и ще отиде в затвора…

Санджар ще тръгне на пътешествие, където ще търси истината сам! Вече е уморен да си играе на криеница. Ще свали превръзката от очите си! Но той не е готов за това, което ще види, но няма връщане назад!

Сега Наре се опитва да защити Санджар от същата истина, която тя изкрещя в лицето му преди години! Баща й, Гювен, ще преговаря със Санджар, и той ще му даде местоположението на Акън в замяна на голяма сума пари! Единственият изход на Наре е да осигури участието на Гедиз в този търг, създаден от баща й за Акън. Гедиз отново ще разпръсне картите и ще донесе нови цветове на търга!

Санджар ще бъде притиснат в ъгъла. Санджар трябва да направи избор между майката и дъщерята на посланика. Елван ще направи този избор вместо него.

Заповядайте в официалната група на сериала „Дъщерята на посланика“ – https://www.facebook.com/groups/3166566606890517 Тук ще качваме епизоди, снимки и информация свързани с него.